Meny

Patchbox – presentasjon

Bli med på webinar, og se fordelene du får hvis du velger Patchbox, en ny og smart løsning som sparer både tid og penger, og som samtidig sørger for at dataracket/skapet ditt blir ryddig. Sett av 19. april, og meld deg på webinaret, som begynner klokken 11.00.

Du kommer til å dra nytte av hvor utrolig enkelt det egentlig kan være. Presentasjonen holdes av Alex, som er oppfinneren bak Patchbox. Her får du se alle fordelene plattformen har, samt få en forståelse av hvor raskt du kommer til å tjene inn investeringen din.

Meld deg på ved hjelp av lenken. Webinaret arrangeres 19. april klokken 11.00, og det varer i cirka 30 minutter.

Hjertelig velkommen!

 Patchbox webinar

Relaterte komponenter

Vare.nr 38-1011
Endelig slipper du verktøy, blodhvite og sprukne negler når du monterer paneler og rackutstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass.
466 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 38-0080
Har du dårlig plass til datautstyret ditt? Nå finnes det en løsning som kan brukes i hjørnet på datarommet eller i hjemmet. Nå kan vi presentere hjørneskapet som du selv enkelt kan skru opp og på den måten utnytte plassen som vanligvis står ubrukt.
1 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter