Meny

  • ...

Det er vi som er Direktronik!

Vi håper dere setter pris på vår personlige service. Hvis du ikke har prøvd den, anbefaler vi at du gjør det. Alle hverdager mellom 08.00 og 17.00 sitter vi klar til å hjelpe deg med problemene dine på både telefon, chat og e-post.

Direktronik er ikke en vanlig bedrift. Vi leverer mye merverdi til kundene våre. Det merkes kanskje ikke ved første øyekast eller når man kommer til nettsiden vår ved å søke etter noe annerledes og unikt ute på nett.

Men du merker det tydelig hvis du ringer oss. Vi sitter klare til å hjelpe deg, alle dager. Selv om vi alle har spesialkompetanse, kan vi alle også litt om hele sortimentet, og vårt største ønske er å hjelpe deg med ditt problem. Vi er heller ikke glad i telefonkø. Det kommer du til å merke hvis du kontakter oss. Vi effektiviserer ikke på kundens bekostning.

For å presentere oss som sitter ved telefonen, har vi laget en kort og enkel film, som vi håper gir deg et lite innblikk i Direktronik og vi som jobber her: https://www.facebook.com/direktronik/videos/1217663424965897/