Meny

Biometrisk ansiktsgjenkjennelse

Med ansiktgjenkjennelse som den foretrukne biometriske løsningen skaper vi sømløs adgang eller oppgraderer beskyttelsen i systemet ditt. Tiden for adgangskort, nøkkelbrikker og RFID er over, for hvem vil vel bære med seg en masse ting i lommen bare for å komme inn gjennom en dør? Og hvilken gårdeier vil vel ikke foretrekke ansiktsgjenkjennelse fremfor administrasjon av kort og koder, når man i tillegg helt slipper risikoen for vennepålogging? Ingen, selvfølgelig. Det fantes bare ikke noe bedre alternativ tidligere.

Adgangssystemer handler om å gjøre det lett for den rette å komme inn, samtidig som motstanden er så stor at den som vil trenge seg inn lar det være. Riktig sikkerhetsnivå blir alltid en balanse mellom smidig passering og beskyttelse mot inntrengning der også låsen spiller en stor rolle. Vi tilbyr adgangs- og låssystemer basert på moderne digitale og biometriske metoder som forenkler adgang og øker sikkerhetsnivået i eksisterende systemer. De fleste dører og låser er jo allerede ute på markedet og mekanisk sett nesten uutslitelige. Derfor finner du fortrinnsvis ettermonterbare løsninger slik at du kan oppgradere i stedet for å bytte ut.

På dette området løser vi også spesielle ønsker som å avgjøre med ansiktsgjenkjenning hvem som får kjøre trucken på lageret eller åpne lokalet der sprengstoff og annet tyveriutsatt utstyr oppbevares. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer om sikker identifikasjon der det eneste kravet er at du har med deg hodet.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

0