Meny

Vare.nr 119-0427

Luftkvalitet kontroll av luftforurensning i innemiljø

Multiinstrument til bruk innendørs i hjem, kontor, skoler, hotell og pleieinstitusjoner. Instrumentet hjelper deg å kontrollere ditt innemiljø samt måle flere av de viktigste luftforurensningene som kan påvirke din helse negativt. Eksempelvis CO2, CH2O, TVOC, PM2.5, PM10, PM1.0, det måler også temperatur og luftfuktighet. Les mer

Tilgjengelighet 7
Levering 1-2 dager
2 540 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Ohers
  Air
 • Produktbeskrivelse

  Vi tilbringer en stor del av tiden innendørs, enten hjemme eller på jobben. Innemiljøet og luftkvaliteten er dermed svært viktig for at vi skal føle oss bra, prestere godt og holde oss friske. Kvaliteten på luften vi puster inn påvirkes av en rekke faktorer.

  Instrumentet fungerer helt frittstående, er lett å bruke og forstå seg på med tydelige verdisifre samt illustrerer også måleresultatene løpende med blid, nøytral eller trist smilefjes direkte i displayet for enkel avlesing. Varsler via pipetone ved usunne verdier. 

  PM2,5, PM10, PM1,0

  Små partikler i luften som vi puster inn tilhører de vanlige luftforurensningene som gir de største helseproblemene. Dette er dessverre en type forurensning som stadig øker i takt med økt trafikk, dekkslitasje, industri, vedfyring osv. I hjemmemiljø bidrar også fyring i peisovn og åpne ildsteder samt bruk av levende lys med parafin.

  CO2, Temperatur og luftfuktighet

  En for høy karbondioksidverdi, CO2, er en indikasjon på at ventilasjonen i et bygg er utilstrekkelig. Det er ekstra viktig å være oppmerksom på dette på arbeidsplasser, skoler, barnehager og andre typer forsamlingslokaler der mange mennesker oppholder seg samtidig. Manglende ventilasjon kan føre til astma, allergi, tretthet og hodepine.

  CH2O

  CH2O eller formaldehyd er en fargeløs allergifremkallende gass som brukes industrielt blant annet ved produksjon av flere ulike typer plast og som desinfeksjonsmiddel. Det kan inngå i limet i sponplater samt i tekstiler og klær for å hindre at de blir skrukkete eller for å fiksere fargen.

  TVOC

  TCOC (Total Volatile Organic Compounds) betegner den samlede konsentrasjonen av VOC, og begrepet står for flyktige organiske forbindelser. Ved å måle innholdet av VOC kan man få indikasjoner på problemer i innemiljøet, for deretter å utrede dette videre.

  19-0427 spec.PNG

  • AC-adapter 5V DC samt innebygd oppladbart batteri
  • CE, ROHS, Calibration certificate
  • Lagrer Maks./Min.-verdier
  • Enkel og tydelig indikasjon ved gode/dårlige måleverdier

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 119-0704
En serie industrielle eksakte gassdetektorer for å kontrollere stort sett alle typer av gasser og luftforurensning. Tydelig LED-skjerm som viser aktuell verdi, gasstype og status. Værbeskyttet, temperaturbestandig og eksplosjonsklassifisert.
2 770 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0419
Digital radonmåler
1 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0730
Innsamlingsenhet med alarmfunksjon og 8 analoge innganger
3 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0463
Poseidon2 4002, plain, uten tilbehør
8 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0298
4 analog til digital-innganger, 2 Digital I/O, 16 Temp, PoE
4 210 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter