Meny

Vare.nr 128-1067

4G-kamera utendørs med zoom

Mange ganger har du sikkert hatt behov for å enkelt kunne overvåke eiendelene dine ved hjelp av mobiltelefonen din der du ikke har tilgang til fast oppkobling. Nå tilbyr vi et 2 megapiksel PTZ-kamera som støtter 4G (SIM-kort medfølger ikke) som også kan brukes som AP/hotspot. Det samme kameraet, men nå i svart! Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
3 100 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Mange ganger har du sikkert hatt behov for å enkelt kunne overvåke eiendelene dine ved hjelp av mobiltelefonen din der du ikke har tilgang til fast oppkobling.  Nå tilbyr vi et 2 megapiksel PTZ-kamera som støtter 4G (SIM-kort medfølger ikke) som også kan brukes som AP/hotspot . Kameraet har linse med optisk zoom 2,7–13,5 mm og 5 x zoom som kan levere god bildekvalitet i både lys og mørke med innebygd IR som tåler avstand på inntil hele 60 m. Ved hendelser/alarm (bevegelsessensor) kan man få kameraet til å sende bilder via e-post og både bilder og film til FTP eller direkte til kameraets SD-kort (kjøpes separat). Alarm kan også sendes direkte til mobiltelefon via pushvarsel.

  Hvis du allerede har tilgang til Wi-Fi-nettverk, kan du også koble deg mot det nettet og deretter få tilgang til kameraet via appen. OBS! Kameraet blir en klient på Wi-Fi-nettverket, og det brukes bare som en vei ut på internett. Du kan koble deg direkte til kameraet på dets egen Wi-Fi Hotspot fra mobiltelefon eller datamaskin.

  Videre er kameraet utstyrt med toveis lyd (mikrofon og høyttaler kan kobles til) og plass til Micro SD-kort (inntil 128 GB). Det er også IP66-klassifisert og tåler norsk vinter ned til –20 grader. Det finnes app for Android og iOS, samt CMS.

  • 2 megapiksler
  • H.264
  • 1920 x 1080
  • Støtter toveislyd
  • IR 60 m
  • Appen «CamHI» fra App Store eller Google Play Store
  • AP/Hotspot

  Det samme kameraet som tidligere, men nå i svart!

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model camera
  Mobile network
  Lens
  Vari-Focal
  Environment Camera
  Outdoor
  Resolution
  2
  Compression
  H.264
  Protection cast
  IP66
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Når man har valgt leverandør av internett, TV og telefon, så trenger man et sted å oppbevare utstyret. Her kan du velge mellom to størrelser med seks eller tolv RJ45-uttak for Keystone-kontakter (medfølger ikke) og plass til hylle til utstyret ditt. Har også plass til strømuttak for 2 x 230 V eller 4 x 230 V (medfølger ikke).
1 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10" Cat6 patchpanel med tolv uttak, for hjemmet eller mindre kontorer. Tilgjengelig for både vertikal og horisontal montering. Nå trenger du ikke et veggstativ eller skap til patchepanelet ditt.
311 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter