Meny

Vare.nr 19-4251

Markedets minste linjedetektor for vinduer og sjalusier

Markedets minste linjedetektor. Effektiv beskyttelse mot inntrengere ved vinduer, dører, balkonger, korridorer med mer. Diskret og stilren nok til å passe selv i hjemmemiljø. Også tilgjengelig for innfelt montering tenkt for montering i kanal bak sjalusier. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
845 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  Vare.nr 19-4249
  408 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Movement
  Yes
 • Produktbeskrivelse

  Markedets minste linjedetektor. Effektiv beskyttelse mot inntrengere ved vinduer, dører, balkonger, korridorer med mer. Diskret og stilren nok til å passe selv i hjemmemiljø. Også tilgjengelig for innfelt montering tenkt for montering i kanal bak sjalusier. 

  Linjedetektor vindu og dør

  Med linjedetektorer som en del av skallsikringen blir du tidlig varslet ved innbrudd og kan raskt iverksette egnede tiltak før alvorlige skader oppstår. Produktet jobber parvis med sender og mottaker. Hvis de infrarøde strålene brytes, lukkes et relé, som igjen kan kobles til eksisterende alarmanlegg, overvåkningskamera eller annet sikkerhetsutstyr.

  I tillegg til å varsle ved innbrudd når du er borte, finnes det enda en stor fordel ved å bruke linjedetektorer sammenlignet med vanlige alarmsensorer av magnetbryter-typen. Hvis en skallsikring med magnetbryter skal fungere, kreves det at vinduer og dører er lukket. Hvis du isteden bruker en linjedetektor, kan du trygt ha vinduet eller balkongdøren på gløtt på varme sommernetter og likevel være trygg på at ingen kan ta seg ubemerket inn i huset.     

  IP44-klassifisering betyr at den tåler regn. Denne modellen er primært beregnet for montering på innsiden av vinduer, dører, korridorer eller trappeoppganger. Den er tilgjengelig i hvitt og svart, samt i fem ulike størrelser/modeller, fra to til ti infrarøde stråler. I tillegg med innfelt montering for montering bak sjalusier. Du velger selv om du ønsker vanlige rette stråler eller kryssede såkalte «cross beams». 

  Maksimal avstand mellom senderdel TX og mottakerdel RX er 4 meter. Selges i par med sender og mottaker. Monteres direkte på veggen. 

   

  • Markedets minste linjedetektor.
  • Optisk synkronisering mellom sender og mottaker.
  • Varsler på 240 mSec ved rette stråler og 120 mSec ved kryssede
  • Tamper alert, varsler ved hærverk.
  • Alarm-utgang 
  • Tamper-utgang
  • 12 V DC 

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 19-4083
Infrarød linjedetektor som dekker hele husfasaden og effektivt varsler ved innbrudd. Monteres på vegg, tilpasset kontorbygg, industri og offentlig miljø, men også for hjemmemiljø som ønsker en stilren og trygg skallsikring med kablet alarmoverføring utformet for utemiljø og norsk klima.
7 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 19-4052
Effektiv beskyttelse mot inntrengere, monteres på utsiden av vinduer, dører og balkonger. Infrarød linjesensor tilpasset kontorbygg, industri og offentlig miljø, men også for hjemmemiljø som ønsker en stilren og trygg skallsikring med kablet alarmoverføring som kan kobles til eksisterende alarm. Ekstra lang batteritid, 5–6 år, og plass til radiosender 433 MHz for trådløs alarmoverføring.
3 000 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 19-4040
Effektiv beskyttelse mot inntrengere, monteres på utsiden av vinduer, dører og balkonger. Infrarød linjesensor tilpasset kontorbygg, industri og offentlig miljø, men også for hjemmemiljø som ønsker en stilren og trygg skallsikring med kablet alarmoverføring som kan kobles til eksisterende alarm.
1 510 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter