Meny

Vare.nr 20103137

LoRaWAN beskytter mot vannskader og lekkasje

Nå er kostbare fuktskader som følge av vannlekkasje en saga blott. Denne vannfeilbryteren er unik, siden den ikke krever inngrep i eksisterende rør. Installasjonen gjøres på eksisterende kuleventil, og den passer også til komplekse rørinstallasjoner takket være justerbare fester som kan justeres både i størrelse og sideveis. Den patenterte og kraftige motorkoblingen garanterer enkel installasjon og nøyaktig og langvarig drift. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
3 800 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Trådløs kommunikasjon, unikt rask installasjon helt uten inngrep i eksisterende rør eller ventiler

  Med Aqua-Scopes Water Leakage Protection kan du være trygg på at hjemmet er beskyttet mot vannlekkasje 24 timer i døgnet. Hvis det skjer noe, stenger vannfeilbryteren automatisk vannet. Og det beste av alt er at den kan installeres på eksisterende rør på bare noen minutter, helt uten behov for rørlegger.

   

   

  Andre typer vannfeilbrytere krever at du bruker en rørlegger eller montør, og i tillegg må eksisterende rør kappes for å gjøre plass til bryteren, noe som i praksis blir enda et punkt der et vannsystem kan begynne å lekke over tid. Aqua-Scope-systemet kan du installere selv, og du trenger ikke å kappe rør.

  Vattenfelsbrytare.gifvattenfelbrytare2.gif

   

  BVS (Ball Valve Servo) er en sensor/motor som er utviklet for ettermontering og supplering av eksisterende kuleventiler for å gjøre dem styrbare og «smarte». Sensoren kommuniserer trådløst. Velg mellom flere bransjestandarder, for eksempel Lora, Z-Wave og ULE. Den kraftige motoren drives av en ekstern 12 V strømforsyning, eventuelt med batteri som er tilgjengelig som ekstrautstyr.


  Siden ingen installasjoner er like, har enheten justerbare klemmer som gjør at den kan monteres selv i komplekse rørinstallasjoner. Den patenterte motorkoblingen gir enkel installasjon samt nøyaktig og langvarig drift. Enheten kan brukes i krevende forhold, til og med senket ned under vann.

  Aquascope Overview.png

  Vannfeilbryteren BVS kan motta kommandoer direkte fra oversvømmelsessensorer, fra Aqua-Scope-styreenhet eller andre Smart Home System Gateways. Z-Wave-versjonen implementerer den nyeste protokollen Z-Wave Plus V2. LoRaWAN-versjonen støtter både standardisert LoRaWAN i klasse B/C samt at kommunikasjonen mellom selve sensorene gjøres med en spesiell LoRa-protokoll som er utviklet for å avlese vannmåler og liknende utstyr, noe som gir stabil og god rekkevidde.

  ikoner trådlös.JPG

   

  Kontakt oss for mer informasjon.  Se også datablad, håndbøker og installasjonsinstruksjon

   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  LoRAWAN
  Ohers
  Water
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20103140
LoRaWAN kontrollerar vattenförbrukning varnar vid ev läckage
2 520 NOK eks. mva
Vare.nr 20103138
LoRaWAN vattenläckage sensor
748 NOK eks. mva