Meny

Vare.nr 19-2200

Ultrasonic nivåsensor, HSPA, GPS, Batteridrift

Digi Connect Tank ultralydsensor er enkel å installere, kostnadseffektiv å bruke og gir rask avkastning på investeringen. Batteridrift, kommunikasjon via 3G og integrert GPS. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
 • Tilbehør

 • Produktbeskrivelse

  Optimalisere nivåmålingen og gi kundene akkurat det de trenger når de trenger det.

  Digi Connect Tank ultralydsensor er enkel å installere, kostnadseffektiv å bruke og gir rask avkastning på investeringen. Batteridrift, kommunikasjon via 3G og integrert GPS.

  Digi Connect Tank har innebygd ultralydsensor og er ideell for nesten alle typer nivåmålinger, selv på steder der kablet Ethernet-tilkobling og strømforsyning mangler. Enten det er bensintanker, olje, spillolje, vannstand i kraftverk, avløpskummer eller siloer i landbruket som skal overvåkes, har du full kontroll med Digi Connect Tank. 

  Enkel å installere, kostnadseffektivt å bruke og gir en rask avkastning på investeringen.

  Med full kontroll over nivåene i væsketankene så kan du bedre optimalisere og planlegge det daglige arbeidet. Det reduserer behovet for manuell inspeksjoner og fjerner unødvendig og dyre turer for å tømme for eksempel halvfulle kloakktanker eller å fylle en full silo med korn. Færre serviceturer fører til lavere drivstoffkostnader og personalkostnader, samtidig som kundetilfredsheten øker fordi de får riktig service til riktig tid. Dette gir deg en rask avkastning på investeringen, og samtidig mer fornøyde kunder.  

  Innebygd GPS gir full kontroll uansett hvor i verden utstyret er

  Utstyrt med innebygd GPS, integrert ultralydsensor, innebygd batteri med langt liv (ca 2 år) og en temperaturresistent og slitesterk innkapsling (NEMA 4 x) gir Digi Connect Tank deg muligheten til å ta kontroll over måledata på virkelig utfordrende steder.

  Administrer enhetene dine i Digi's Remote Manager

  Digi Connect Tank kommuniserer med Digi Remote Manager, må bestilles separat. I Digi Remote Manager håndterer du alle installerte Digi-enheter. Åpent API gjør det enkelt å deretter integrere eksisterende programmer eller tredjeparts programvare. 

  Digi Connect Tank finnes i en Shortrange-versjon samt en Midrange-versjon  

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 22-1569
22-1569 - Global HSPA+, 4x analoge, 2x digitale I+O, 1x batteri
4 390 NOK
Finnes i flere varianter