Meny

Vare.nr 139-0400

Industrielle ruter med smart timer-funksjon

Denne allsidige ruteren kan håndtere store temperatursvingninger og tilbyr en genial måte å spare energi og redusere varmeutvikling via planlagt oppetid, som gjør det mulig å plassere den i et lukket skap uten verken oppvarming eller nedkjøling. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Denne allsidige ruteren kan håndtere store temperatursvingninger og tilbyr en genial måte å spare energi og redusere varmeutvikling via planlagt oppetid, som gjør det mulig å plassere den i et lukket skap uten verken oppvarming eller nedkjøling. Videre kan flere forskjellige programvarepakker brukes og skreddersys slik at det er hverken mer eller mindre "synlig" funksjoner enn hva programmet krever, som forenkler for brukeren.

  Planlagt oppetid reduserer varmeutvikling og strømforbruk

  En ruter på en liten plass, ofte utendørs, krever normalt ekstra investeringer i oppvarming og avkjøling, men ikke denne når du bare lar ruteren arbeide i korte, forhåndsbestemte perioder. Siden den bare brukes i korte perioder, bruker den også minimalt med strøm når den ikke brukes (<0,1w), noe som gjør den enklere å drive med batteri, en innebygd sanntidsklokke holder oversikt over tidsplanen du har lagt inn.

  Mange tilkoblingsmuligheter

  Til tross for det lille formatet er det plass til fire kobberporter, en 100 Mbps SFP for fiber (eller en ekstra kobberport), doble seriellporter for eventuell styring at utenforliggende utstyr, samt doble USB for for eksempel et 3G-modem, minnepinne eller lignende.

  Fleksibel plattform lar deg tilpasse programmet

  Standard funksjoner som støtte for IPv4/6, NAT, PPoE, VLAN, QoS er tilgjengelig som standard. Deretter kan du håndplukke funksjonene som programmet krever. Et ekstra pluss er at bare de tilgjengelige funksjonene vises i menyene, noe som gjør det lettere for installatøren og gjør hele enheten mer tydelig og enklere å bruke. Disse alternativene omfatter: DHCP(server/klient), DynDNS, Epost-klient, NTP, SNMP, SSL, SMS, OpenVPN, terminalserver, printserver for USB, UNIX remote syslog etc. Tilvalgene er kostnadsfri og du velger de delene du trenger. Spør gjerne hvis du ikke har funnet det du trenger, vi kan også utvikle eller skreddersy etter dine ønsker.

  • 4 x 10/100 + 1 SFP for fiber eller kobbar 100 Mbps
  • Innebygd USB host med to porter USB 1.1
  • 2 x RS232
  • 9 - 24V DC strømforsyning (bestilles separat)

Alternativer for dette produktet