Meny

Vare.nr 22-1610

Pålitelig høyhastighetsruter med LTE-A-funksjon

En profesjonell Gigabit router med opptil tre ganger raskere hastighet enn med konvensjonelle LTE teknologi. Dette gir deg muligheten til enda større trafikk eller den ekstra kapasiteten du trenger for fremtidig utvidelse. Også inkludert er flere kraftfull funksjoner som VPN, brannmur og SNMP standard, ingen ekstra lisenskostnader. Kompakt og temperaturbestandig med redundans og avanserte sikkerhetsfunksjoner skaper den de beste forutsetningene for stabil drift i profesjonelt miljø. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
6 300 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  102 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  En profesjonell Gigabit router med opptil tre ganger raskere hastighet enn med konvensjonelle LTE teknologi. Dette gir deg muligheten til enda større trafikk eller den ekstra kapasiteten du trenger for fremtidig utvidelse. Også inkludert er flere kraftfull funksjoner som VPN, brannmur og SNMP standard, ingen ekstra lisenskostnader. Kompakt og temperaturbestandig med redundans og avanserte sikkerhetsfunksjoner, opprettes de beste forholdene for stabil drift i profesjonelt miljø.

  Med den nye radiomodulen for LTE-A, dobbelt så rask prosessor og dobbel minnekapasitet mot Digis forrige ruter, settes nå forutsetningene for kundenes ønsker på spissen. Legg til en produsentgaranti på tre år, gratis produsentstøtte og utvidet funksjonsstøtte Digi Remote Manager, så har du en komplett, kompetent og pålitelig løsning for programmer.

  • Utvidet driftstemperatur gir flere installasjonsmuligheter (-20 / + 70 C)
  • Kraftig dual wiFi gir 802.11 b/g/n/ac for alle brukere
  • Dual SIM med automatisk failover. (Fungerer ikke den ene veien, slås trafikken over til den andre.)
  • Digi TrustFence, gir deg optimale forutsetninger for sikker trafikk.

  Med LTE-A LTE+ eller LTE Cat 6 frigjøres muligheten til at enheten kan koble til på flere frekvenser samtidig, noe som gir en teoretisk hastighet på 300Mbit/s.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 22-1560
Digi TransPort WR11 gir deg sikker trådløs tilgang via mobilnettet, men i en mer kommersiell utførelse uten den ekstreme temperaturfølsomheten øvrige produkter i TransPort-serien har.
2 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter