Meny

Vare.nr 89-0001

Mobile datakommunikasjon med en fast offentlig IP-adresse

Mobiflex er en tjeneste for sikker mobile datakommunikasjon og er spesielt bra i telematikk løsninger og for all M2M kommunikasjon. Typiske anvendelser er for eksempel alarm, fjernkontroll, måling datainnsamling, transaksjoner og mobile applikasjoner for PDA. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
268 NOK eks. mva

  Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Mobiflex er en tjeneste for sikker mobile datakommunikasjon og er spesielt bra i telematikk løsninger og for all M2M kommunikasjon. Typiske anvendelser er for eksempel alarm, fjernkontroll, måling datainnsamling, transaksjoner og mobile applikasjoner for PDA.

  Fast IP er det eneste alternative for profesjonelle installasjoner

  I et vanlig abonnement har du din IP-adresse til låns og du mangler kontroll når den byttes ut. Derfor er det vanskelig å bruke dem for datatrafikk, annet enn kanskje å surfe fra hytta. Vårt Mobiflex-abonnement har faste, offentlige IP-adresser, noe som gjør det enkelt å integrere med eksisterende system.

  For å forbedre sikkerheten inneholder den funksjoner som regulerer mellom hvilke adresser en terminal kan sende og motta trafikk. Tilgang til Internett er begrenset for å unngå avbrudd i produksjonssystemet.

  To abonnementsformer inkludert ubegrenset trafikk

  GPRS/T-3G passer for deg som bruker moderate mengder data og har en teoretisk hastighet på 14.4 Mbit/s nedstrøms og opptil 1,4 Mbit/s oppstrøms.

  Abonnementet har ikke bindingstid og har oppsigelsestid på 3 måneder. Fakturering gjøres kvartalsvis på forskudd.

  • HSUPA/T-3G, pris for tiden 295/måned

  Vi bruker Teliasoneras nettverk med veldig god dekning. Alle abonnement leveres i form av et SIM-kort og passer naturligvis alle våre mobile kommunikasjonsprodukter.

Alternativer for dette produktet