Meny

Vare.nr 122-1701

Industriell mobilruter, bordmodell, 2xRJ45 -30/+70C

EW50 fra Etherwan er en intelligent gateway i desktoputførelse, med industriell kvalitet, som kombinerer IEEE 802.11b/g/n/ac WLAN med 4G LTE for kritisk infrastruktur og industrielle oppgaver. Les mer

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
5 550 NOK eks. mva
  • Produktbeskrivelse

    EW50 fra Etherwan er en intelligent gateway i desktoputførelse, men med industriell kvalitet og ment for kritisk infrastruktur og industrielle bruksområder der man har tenkt å bruke mobilnettet på en sikker og pålitelig måte. Enheten fungerer operativt med datatrafikken din, og den gir sanntidsinformasjon ved hjelp av fjernovervåkning. Som bruker får du opptil to faste ethernet-tilkoblinger, og du har doble SIM-kortplasser for redundans/failover for å sikre tilkoblingen.

    applikasjon

    I tillegg leverer den «klassens beste» tilkoblinger med en rekke alternativer – mobilnett, Ethernet, seriell og digital I/O – som oppfyller de fleste bruksområder. Etherwan er kjent for sin gode kvalitet, og hvis du har handlet et Etherwan-produkt hos oss tidligere, vil du raskt kjenne deg igjen.

    I pakken finner du antenner, men hvis du vil komplettere med IP67-klassifiserte, finner du disse under tilbehør.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 122-1700
4G, LTE, DIN-montage
7 810 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 122-1684
En liten og fleksibel mobilruter for bruksområder som ikke trenger mange porter, men likevel krever en stabil ruter. Enheten har to porter og en plass til SIM-kort, og konfigurasjonsmulighetene gir sikker drift.
3 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter