Meny

Vare.nr 122-1620

Fjernstyring av konsoln, USB og Ethernet over mobilnett

Resilience gateway sikre beste tilgjengelighet på selskapets kontorer, systemer og eksterne plasseringer via mobilnettet sammen med vanlige Internett-tilkobling. Delvis får du tilgang til out-of-band-porten på virksomhetskritiske systemer, og delvis får du backup på WAN-tilkobling med automatisk viderekobling til mobile nettverk ved avbrudd i vanlig tilkobling. En rimelig livline til spredte organisasjoner som butikkjeder, bankfilialer, bensinstasjoner eller ubemannede nettverksnoder. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
16 100 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Resilience gateway sikre beste tilgjengelighet på selskapets kontorer, systemer og eksterne plasseringer via mobilnettet sammen med vanlige Internett-tilkobling. Delvis får du tilgang til out-of-band-porten på virksomhetskritiske systemer, og delvis får du backup på WAN-tilkobling med automatisk viderekobling til mobile nettverk ved avbrudd i vanlig tilkobling. En rimelig livline til spredte organisasjoner som butikkjeder, bankfilialer, bensinstasjoner eller ubemannede nettverksnoder.

  IT-avbrydd på kontoret får nesten all virksomhet til å stoppe opp. Irriterende for personalet, selvfølgelig, men også svært skadelig for virksomheten, inntekter og omdømme. Når avbrudd inntreffer på steder utenfor rekkevidde for aktuelle serviceinnsatser, risikerer man lang nedetid og uoversiktlig skade. Opengear Resilience Gateway gir deg tilgang til det lokale utstyrets out-of-band-port (seriell konsollport, USB eller Ethernet) og mobilnettet. Det gir også lokalkontoret automatisk nødtilkoblign til internett hvis den vanlige internettforbindelsen er nede. 

  Med en resilience gateway kan du ta hånd om det akutte problemet umiddelbart, selv om både Internett og det lokale nettverket er nede. Omvendt kan kontorets tilgang til internett og konsernets sentrale system opprettholdes via den automatiske omkoblingen til mobilnettet.

  Ekte out-of-band med smart OOB

  Med Smart OOB får du ikke bare fjernstyring og overvåking, men også muligheten for automatiske event-baserte handlinger. Med skript kan du skreddersy ulike kommandoer og koble den til enkelte eller kombinasjon av hendelser. På liknende måte håndteres alarm på den måten som tjener virksomheten best, med SNMP, e-post, SMS eller det fine instrumentpanelet/dashboard som produktet tilbyr.

  • Håndter alle routere, switcher, brannvegger, UPSer, PDU via integrerte serielle, USB og Ethernet-porter.
  • Oppdag problem automatisk, og løs dem med Smart OOB
  • Logger hendelser lokalt 4G-disk
  • Maksimere WAN-tilkobling med failover 4G LTE
  • Enkel integrering i PCI DSS 3.2 kompatible nettverk, FIPS 140-2, SSL og SSH, tilstandsfull brannmur, OpenVPN og IPsec
  • Sensorporter for miljøalarm med rapporterint via SMS, SNMP eller e-post

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 119-0472
IP Watchdog2, 2x230V/16A reléutg, overvåker 10 enheter
3 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0474
IP Watchdog2 Lite, 2x24V reléutg., overvåker 10 enheter
2 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter