Meny

Vare.nr 122-1500

Digi TransPort WR44/41 - Enterprise-ruter for mobilnettet

Digi TransPort WR44/41-serien tilbyr en svært omfattende rekke mobile ruter løsninger i beste enterprise-klasse. Dette med tanke på både rutings- og sikkerhetsegenskaper som kombinasjoner av porter og forskjellige industristandarder. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
8 490 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  918 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  114 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  319 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Digi TransPort WR44/41-serien tilbyr et virkelig omfattende sortiment av mobile løsninger i beste enterprise-klasse. Dette med tanke på både rutings- og sikkerhetsegenskaper som kombinasjoner av porter og forskjellige industristandarder. Av de bortimot 200 ferdige kombinasjonene som allerede er tilgjengelige, viser vi her bare et utvalg. Hvis det er noe du savner, kan vi skreddersy det for deg med akkurat de spesifikasjonene du trenger.

  Universell anvendbarhet med industriell kvalitet.

  For eksempel i kjøretøy i profesjonelle miljøer som politi, ambulanser, tog, busser og båter er det ofte behov for å koble til mye forskjellig utstyr med forskjellig grensesnitt. Med TransPort-serien får du alt tilkoblet til én og samme enhet på felles plattform for enkel og driftssikker administrasjon. For bedrifter med finansielle transaksjoner som butikker og restauranter finnes det brannvegg og sikkerhet, allerede klassifisert og godkjent av banker og kredittkortselskaper. For forretningskritiske sikkerhetskopiløsninger via mobilnettet støttes profesjonelle rutingsprotokoller som BGP, OSPF og VRRP+.

  TransPort WR er en ideell løsning for kritiske bruksområder innenfor transport, bank/finans, medisin eller som sikker innkobling av reserveforbindelser for vanlige linjer. Hele WR serien er tilgjengelige i forskjellige varianter.

  • Stort utvalg av grensesnitt, WiFi, USB, Seriell (synk/asynk), GPS, VDSL, I/O-porter, CAN-bus etc.
  • 1-4 Ethernet-porter konfigurerbare individuelt for LAN/WAN
  • Profesjonelle rutingsprotokoller, brannvegg og VPN
  • Fleksibel strømmating
  • Mange bransjegodkjenninger, E-merke, EN50155, IEC60601 etc
  • Industriell innkapsling -35/+75, vibrasjon, fukt, EMC osv

  Nå med støtte for LTE 450 MHz

  I Sverige og i Norden har man som få steder i verden mulighet til å få tilgang til det gamle NMT450-nettet konvertert til 4G LTE. LTE er standardisert høyere i frekvensbåndet normalt, men med Net1 som operatør kan også 450mHz brukes med fordel til 4G.

Alternativer for dette produktet