Meny

Vare.nr 22-1566

Digi TransPort WR31 DIN-montert mobilruter

Transport WR31 er en intelligent M2M ruter som kan brukes til de fleste operatørers mobilnett over hele verden. Med allsidighet for det mobile bruksområdet og med avanserte sikkerhets- og overvåkingsfunksjoner gir Digi WR31 en fremtidssikker bærer av data. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
7 500 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  294 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 22-1598
  521 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 22-1597
  217 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  195 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  294 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  294 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  M2M (Machine to Machine) er et begrep som omfatter maskiner som kommuniserer med hverandre uten veldig mye innblanding fra mennesker. Ofte små mengder av data som snakker om hva som har blitt gjort i en maskin og der mottakersiden reagerer og håndterer informasjon som ønsket. Her finnes også et annet passende begrep in -Internet og things som stemmer godt på maskiners kommunikasjon og ideen om at alt kommer til å være tilkoblet og oppkoblet og det er lett å forstå potensialet og de utrolige bruksområdene det gir. Når det er sagt, vil vi gjerne introdusere deg for en av markedets beste M2M mobilrutere. 

  Transport WR31 er en intelligent M2M ruter som kan brukes til de fleste operatørers mobilnett over hele verden. Med allsidighet for det mobile bruksområdet og med avanserte sikkerhets- og overvåkingsfunksjoner gir Digi WR31 en fremtidssikker bærer av data.

  Kan brukes i en mengde ulike bruksområder men ideelt for tilkobling i:

  • Prosessautomasjonssystemer og styreenheter
  • Utstyr for smarte strømnett (smartgrids)
  • IP-kameraer
  • Loggutstyr for fjerndata
  • Teleinfrastruktur
  • Kommunikasjonstrafikksystemer (smart skilting)

  Enheten har et IP30-klassifisert (-30/+70 grader) ytre av aluminium og to SIM-kortspor som er låsbare med skrue. På enheten fås også en USB 2.0-port. Enheten monteres i DIN-skinne, vegg eller på hylle. Enheten har Digis Enterprise-programvare som innebærer at du får med mulighet til VPN, brannvegg, utvidet sikkerhet samt avansert rutingfunksjonalitet.

  Nå med støtte for LTE 450 MHz

  I Sverige og i Norden har man som få steder i verden mulighet til å få tilgang til det gamle NMT450-nettet konvertert til 4G LTE. LTE er standardisert høyere i frekvensbåndet normalt, men med Net1 som operatør kan også 450mHz brukes med fordel til 4G.

  Merk! Antenner selges separat. Strømforsyningen er nødvendig hvis du skal hente strøm fra vanlig stikkontakt.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 22-1562
Digi TransPort WR11 gir deg sikker trådløs tilgang via mobilnettet, men i en mer kommersiell utførelse uten den ekstreme temperaturfølsomheten øvrige produkter i TransPort-serien har.
3 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 22-1585
Med Remote Manager kan du se tilkoblingshistorikk og signalkvalitet på 3G/4G-nettet som du benytter. Du kan måle leveransegraden ned på pakkenivå, se skjematisk hvordan prosessoren og minnet jobber og sjekke trafikkens gjennomstrømming.
274 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter