Meny

Vare.nr 22-1477

Digi TransPort WR21 - 2,5G/3G/4G LTE/LTE450 mobil router

TransPort WR21 fra verdensledende Digi er en kompakt mobilruter for profesjonell bruk. Den er ideell for forskjellige overvåkningstjenester, fjernkobling mot strategisk utstyr, reservelenke til faste forbindelser, tilfeldige oppkoblinger for kredittkorttransaksjoner ved sportsarrangementer osv. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
5 450 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  Vare.nr 90-9045
  469 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  299 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  102 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  TransPort WR21 fra verdensledende Digi er en kompakt mobilruter for profesjonell bruk. Den modulære plattformen der både programvare og fysiske porter kan tilpasses etter aktuelt formål gjør den virkelig fleksibel og prisgunstig. Den er ideell for forskjellige overvåkningstjenester, fjernkobling mot strategisk utstyr, reservelenke til faste forbindelser, tilfeldige oppkoblinger for kredittkorttransaksjoner ved sportsarrangementer osv.

  Herdet konstruksjon for tøffe miljøer

  Med et temperaturområde på -35°/+70°garanteres driftssikkerhet og best ytelse selv langt fra datahaller og kontorrom. Fleksibel strømmating på 9-30 V DC gjør det lett å finne en passende strømforsyning og ved et eventuelt batteriforsynt system kan man ha gleden av det lave strømforbruket på ca. 4 W.

  Doble Ethernet-porter og Enterprise-versjon av programvaren

  Den ekstra porten gir deg enten mulighet til reservelenke på WAN-siden, segmentert LAN-tilkobling eller bare tilkobling for to periferienheter uten behov for ekstra svitsj. Programvaren i standardmodellen gir deg omtrent det du har med en helt vanlig bredbåndsruter. For strengere krav til brannvegg, sikkerhet, VPN, ruting osv. er det mulig å velge det som del av pakken. Merk at disse ikke kan etterinstalleres, men må bestilles sammen med enheten.

  Nå med støtte for LTE 450 MHz

  I Sverige og i Norden har man som få steder i verden mulighet til å få tilgang til det gamle NMT450-nettet konvertert til 4G LTE. LTE er standardisert høyere i frekvensbåndet normalt, men med Net1 som operatør kan også 450mHz brukes med fordel til 4G.

Alternativer for dette produktet