Meny

Vare.nr 22-1560

Digi TransPort WR11

Digi TransPort WR11 gir deg sikker trådløs tilgang via mobilnettet, men i en mer kommersiell utførelse uten den ekstreme temperaturfølsomheten øvrige produkter i TransPort-serien har. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
2 660 NOK eks. mva

  Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Digi TransPort WR11 gir deg sikker trådløs tilgang via mobilnettet, men i en mer kommersiell utførelse uten den ekstreme temperaturfølsomheten øvrige produkter i TransPort-serien har. Til gjengjeld får du en prisgunstig høykvalitets mobilruter med arven fra Digis solide kunnskap i en liten og lettplassert enhet. Perfekt til informasjonskiosker, digital skilting, salgsautomater eller fjernovervåking av små datasentre. Digi Remote Manager er skytjenesten som allerede er installert og klar til bruk. Den gjør det mulig å administrere, feilsøke og konfigurere alle TransPort-enheter på en effektiv måte.

  PCI-sertifisert for betalingstjenester

  Det er stort fokus på ¨imøtekomme de høye kravene som stilles til system for kredittkorttransaksjoner, og så vel enheten som overvåkingstjenesten greier kravene som stilles til PCI-etterlevelse med god margin.

  Komplett familie dekker mange behov fra felles plattform.

  I TransPort-serien med et trettitalls modeller finner du sannsynligvis svaret på de fleste funksjonsønsker. GPS, WiFi, redundans, dual SIM, RS232/422/485, I/O og ulike kombinasjoner gir den fleksibilitet som muliggjør effektiv overvåking og administrasjon fra en felles plattform.

Alternativer for dette produktet