Meny

Vare.nr 122-1132

100+ Mbps på to tråder

Den nye Copperlink 2174 gjør det mulig å bryte 100 Mbps-muren i begge retningene samtidig, og dette på bare ett trådpar. For første gang noensinne kan du nå kjøre Ethernet-hastigheter på lavkvalitetskabler, som for eksempel telefonledninger, koaks og annen eksisterende kabelinfrastruktur som du ellers ikke vil kunne bruke til Ethernet. Og dette på opptil 500 m! Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
7 580 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Den nye Copperlink 2174 gjør det mulig å bryte 100 Mbps-muren i begge retningene samtidig, og dette på bare ett trådpar. For første gang noensinne kan du nå kjøre Ethernet-hastigheter på lavkvalitetskabler, som for eksempel telefonledninger, koaks og annen eksisterende kabelinfrastruktur som du ellers ikke vil kunne bruke til Ethernet. Og dette på opptil 500 m!

  Gamle kobber nettverk blir gull verdt

  Hvorfor utføre dyre nyinstallasjoner når du kan bruke eksisterende kabling? Nå kan du kjøre samme hastighet, og på lengre avstand finnes det ikke lenger noen hindre for 2-trådsløsningen. Dette er spesielt nyttig for tilkobling av IP-kameraer og sammenkobling av kontornett der avstanden som regel blir litt lenger.

  Eksperimenter med hastighet og distanse for best ytelse

  Du kan velge både symmetrisk (samme i begge retninger) og asymmetrisk hastighet (høyere i den ene retningen) for å oppnå den beste tilpasningen til dine formål og maksimale overføringsavstand. Se i databladet for detaljerte tabeller.

  Innebygd 4-porters svitsj

  Den innbygde 10/100-svitsjen gjør det lett å koble til utstyret du tenkte på uten behov for ytterligere produkter.

  Alle Copperlink-produkter kan også leveres i industriell, vanntett (NEMA 4) utføring for temperaturer på -40 - +85. Ta kontakt så hjelper vi deg med dette.

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet