Meny

Vare.nr 180-5312

Passiv CWDM/DWDM - Prisgunstig og enkelt. Punkt-til-punkt

Passiv CWDM er enkle, prisgunstige produkter for å skape flere tjenester/hastigheter over én fiber eller et fiberpar punkt-til-punkt. Å bruke CWDM er en enkel løsning for å utvide kapasiteten i eksisterende fiber. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Passiv CWDM er enkle, prisgunstige produkter for å skape flere tjenester/hastigheter over én fiber eller et fiberpar punkt-til-punkt. Å bruke CWDM er en enkel løsning for å utvide kapasiteten i eksisterende fiber.

  Teknologien bygger på en helt passiv muks/demuks som blander lys av ulik bølgelengde i den ene enden (muks) og som separerer lyset (demuks) i den andre enden. Det trengs altså et par for å få en fungerende forbindelse.

  Til de passive enhetene velger du til SFP. Rett SFP finner under rubrikken "SFP/GBIC/XFP/CWDM".

  Nedenfor finnes et utvalg av sortimentet vårt for punkt-til-punkt-løsninger fra to bølgelengder for tilkobling i en fiber (single strand) eller i et fiberpar (dual strand). Det finnes opptil åtte bølgelengder i denne produktserien. Les mer i produktbladet nedenfor om funksjoner og om de ulike modellene.

  Det finnes to alternativer for å montere enhetene på en enklere måte. Et tre-spors rackmonteringssett eller et passivt kabinett med plass til opptil 16 enheter.

Alternativer for dette produktet