Meny

Vare.nr 33-1012

CWDM-mux – for enkeltfiber

Å utnytte eksisterende fiber maksimalt ved å skille lyset for å øke båndbredden din går naturligvis også veldig bra hvis du kun har tilgang til en lenkefiber (simplex) mellom punktene. Det gjelder bare å tenke litt på hvordan du sender og mottar valgte kanaler på muxen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
6 370 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Å utnytte eksisterende fiber maksimalt ved å skille lyset for å øke båndbredden din går naturligvis også veldig bra hvis du kun har tilgang til en lenkefiber (simplex) mellom punktene. Det gjelder bare å tenke litt på hvordan du sender og mottar valgte kanaler på muxen.

  Ved at hver SFP skyter smalt gjennom dedikert bølgelengde, men også samtidig lytter bredt i spekteret av reflektert lys, kan man få fungerende lenker for hver port. La oss se på et eksempel basert på bildet.

  CWDM over en lenkefiber

  1. Side A har en CWDM-SFP på 1310 nm på port 1. Den sender 1310 nm på TX, og ved RX på muxen som hjelper muxen til å filtrere bort alt innkommende som ikke er 1470 nm. Det gjør at den er klar for tilsvarende side B.

  2. På tilsvarende side B og port 1 sitter det da en CWDM-SFP 1470 nm som skyver ut 1470 nm på TX, og der muxen filtrerer bort alt som kommer inn bortsett fra 1310 nm på RX, innebærer det som kommer fra side A, port 1.

  Meget praktisk når man kun har tilgang til én fiber mellom punktene. Men det brukes dobbelt så mange bølgelengder enn med vanlig to-fiberkommunikasjon. Det gjør at du maksimalt kan få åtte kanaler på hver side.

  1

Alternativer for dette produktet