Meny

Vare.nr 33-1000

CWDM-muks - Flerdoble båndbredden på fiberkabelen

Muksen/demuksen leveres som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- og 8-kanalers fås i versjoner med og uten utvidelsesport. Utvidelsesporten gjør at du kan legge til flere kanaler ved et senere tidspunkt uten å ta hele kostnaden for ubenyttede kanaler direkte. Den enheten som du kjøper for utvidelse kan imidlertid ikke ha samme bølgelengder som den første enheten. Wideband-porten er akkurat som det høres ut, en bred port der du kan få inn et bredere spekter. Du kan for eksempel koble til en vanlig SFP som takler et bredere signal. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
4 030 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Fleksibel løsning med frittstående moduler i rack

  Muksen/demuksen leveres som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- og 8-kanalers fås i versjoner med og uten utvidelsesport. Utvidelsesporten gjør at du kan legge til flere kanaler ved et senere tidspunkt uten å ta hele kostnaden for ubenyttede kanaler direkte. Den enheten som du kjøper for utvidelse kan imidlertid ikke ha samme bølgelengder som den første enheten. Wideband-porten er akkurat som det høres ut, en bred port der du kan få inn et bredere spekter. Du kan for eksempel koble til en vanlig SFP som takler et bredere signal.

  Multiplisere båndbredden for en brøkdel av prisen

  Vanligvis ville du vært tvunget til å grave ned ytterligere fiberkabler eller øke hastigheten på eksisterende kabel. Å øke hastigheten på kabelen man har høres jo enkelt ut i utgangspunktet, men det medfører store investeringer i svitsjer og rutere som må oppgraderes eller erstattes hvis man for eksempel vil gå fra 1 Gbit til 10 Gbit.

  Bland hastigheter og protokoller - muksen er helt transparent!

  Siden muksen er passiv og bare deler (eller deler opp) de ulike bølgelengdene optisk, så har det heller ingen betydning hvilken hastighet som brukes. Du kan fritt blande 1G med 10G og 40G så lenge bølgelengdene ikke overlapper hverandre.

  Robust modell

  Er nå tilgjengelig på bestilling i en robust versjon for installasjon i kalde områder, som tåler tøffe klimaet ved temperaturer ned til-40 grader.

  Bruk vår CWDM-muks, så utnytter du kapasiteten til det maksimale! Muksene brukes i par, men selges som enkeltenheter.

Alternativer for dette produktet