Meny

Vare.nr 33-8000

10G på 100Km ved hjelp av EDFA-forsterker

Har du bekymringer om å nå så langt du trenger for din planlagte 10G-fiberlenke, har vi løsningen som tar deg hele veien. Med hjelp av EDFA-forsterkere og 80 km SFP+ når du helt enkelt lengre enn det som tidligere var mulig. Dette utstyret gjør det mulig å nå 100 km/33dB og forbi med 10G, med ubrutt lyskilde og full signalintegritet. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
187 020 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  3 730 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Har du bekymringer om å nå så langt du trenger for din planlagte 10G-fiberlenke, har vi løsningen som tar deg hele veien. Med hjelp av EDFA-forsterkere og 80 km SFP+ når du helt enkelt lengre enn det som tidligere var mulig. Dette utstyret gjør det mulig å nå 100 km/33dB og forbi med 10G, med ubrutt lyskilde og full signalintegritet. Med flere etter hverandre kan du fortsette jorden rundt!

  EDFA forsterker uten å påvirke båndbredden

  EDFA (Erbium Doped Fiber Amplifier) innebærer at det innkommende signalet injiseres med energi gjennom at det tilføres en ny bølgelengde og deretter passerer gjennom en kort erbiumbehandlet fiber. Teknologien har vært i bruk i den interkontinentale fiberinfrastrukturen siden 90-tallet, men kan nå tilbys til et prisnivå og en fleksibilitet som passer foretaks-, universitets- og bynett.

  Sikkerhet og effektiv format

  Fordi lyset aldri konverteres til elektrisitet, forsterkes og deretter tilbake til lys igjen, slik man har gjort tradisjonelt, får man ubrutt lys og en rekke andre forbedringer. Hastighet, avstand mellom forsterkere, beskyttelse mot avlytting, færre komponenter og mindre energiforbruk er noen av dem.

  EDFA som modul gir fleksibel plattform

  Vi kan tilby en EDFA-modul til de fleste av plattformen våre, noe som gjør at du kan bygge ditt CWDM/DWDM-nett på samme ramme, avhengig av om EDFA trengs på hver lenke eller ikke.

  Fiber som rekker hele veien – kontakt oss for et forslag

  Vi kan ta ditt 10G-nett lengre enn det som tidligere har vært mulig. Nedenfor finner du et eksempel på en komplett løsning som består av utstyret nedenfor. Det eneste du trenger å komplettere med er 80 km SFP-ene som ligger under tilbehør. Tilsvarer dette eksempelet ikke akkurat det du trenger, kontakt oss med en gang, så løser vi det. Pakken nedenfor er komplett, dvs. for begge sider av strekken. Det eneste du trenger å velge i tillegg er SFP+, som ligger under tilbehør. Pakken inkluderer:

  • 2stk. Chassi, 1RU, med redundante strømforsyninger
  • 2stk. Full C-band 17 dBm EDFA-Booster 1528nm-1560nm
  • 2stk. DCM-filter

Alternativer for dette produktet