Meny

Vare.nr 112-1370

WireXpert, sertifisering av Cat.8/Class FA 2500MHz og forbi

WireXpert 4500 er flaggskipet blant sertifiseringsinstrumenter, med en kapasitet som overgår dagens strengeste krav for Cat.8 / Klasse II på 2500 MHz. En fremtidssikker testplattform som kan håndtere både kobber og fiber – i dag og i fremtiden. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
153 400 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  WireXpert er det mest moderne sertifiseringsinstrumentet på makedet i dag, og det første som har blitt godkjent for Class II/Cat.8 for 25/40 G Ethernet. Den er bygget på en helt ny plattform og tester frekvenser opp til 2500 MHz, men med teknisk tak på 4500 MHz, slik at den er klar for fremtidens standarder på 40/100G – og forbi.

  Med WireXpert kan du også begynne med en versjon med begrenset programvare, WireXpert 500 og WireXpert 500 FIBER, for deretter å oppgradere lisensen ved behov. Da slipper du å ta fremtidens kostnader i dag, men du kan likevel være trygg på at du har det du trenger når den dagen kommer. 

  WireXpert 4500 Cat8

  Cat.6A-sertifisering under ti sekunder halverer testkostnaden

  WireXpert return lossSeriøse installatører installerer et sertifisert nett, og da blir tiden for jobben utslagsgivende for kostnaden. Med den rekordlave måletiden for et Cat.6A-sertifikat er det mye å vinne på WireXpert.

  Å validere et nettverk før du begynner med en utvidelse er også en god investering. For da slipper du å få ansvaret for eksisterende feil, når symptomene ikke vises før utvidelsen er fullført.

  Doble fordeler med doble hovedenheter

  Du som jobber med WireXpert, kan også bruke instrumentene enkeltvis, i motsetning til både Flukes DTX 1800 og Ideal LanTek II/III, som begge består av en hovedenhet og en begrenset fjernenhet. Med WireXpert får du to identiske hovedenheter, og du bestemmer selv når, og hvilken, som skal være fjern- eller hovedenhet. Det gjør også at du kan bruke dem hver for seg, og på den måten få dobbelt så stor fordel – eller bare halvparten av kostnaden, om du vil. Fiberutstyret består av en lyskilde og en måler i form av avtakbare adaptere. Det innebærer at hvis du allerede har en dempingsmåler eller en lyskilde, kan du bruke begge hovedenhetene hver for seg mot disse, slik at du kan bruke hovedenhetene separat. En unik fordel med WireXpert.

  List Based Testing (LBT) – gjør det enklere å utføre List based testing i felt

  Alle versjoner av WireXpert leveres med et kraftig rapporteringsverktøy som gir deg muligheten til å «kombinere» fiber- og kobbertestrapporter for optimal oversikt, samt eksportere i PDF- eller CSV-format. I tillegg støttes såkalt List Based Testing (LBT), noe som innebærer at betegnelser og nummerserier kan forhåndslastes i enheten. For operatøren betyr det at vedkommende kan velge fra en eksisterende liste istedenfor å måtte skrive inn opplysningene i felt for hver test. Da trenger man ikke selv å holde oversikten over om alle uttak har blitt testet, og man kan enkelt hoppe over uttak for å gå tilbake senere, uten risiko for at man har glemt å måle en forbindelse.

  Til slutt. Med WireXpert får du en plattform med en teknologisk grense som er mye lenger unna enn dagens strengeste krav, nesten dobbelt så god som nærmeste konkurrent. Invester i WireXpert for en fremtidsrettet testplattform.

  Robust kabinett uten utstikkende tilbehør forlenger livstiden

  WireXpert har ingen utstikkende deler når man bruker modulene for måling av Permanent Link og Channel, og tåler derfor at du mister den i betonggulvet fra 1,5 m høyde.

  • Sertifiserer Cat.5/6/6A/7/7A/8 = Class D/E/EA/F/FA/II
  • Moduler for multi- og singlemode, inkludert MPO og mikroskop
  • 2500 MHz gir god fremtidssikkerhet
  • Støtter og overgår alle dagens standarder
  • To identiske enheter, lokal og ekstern
  • Tydelig 6,5" fargeskjerm på begge enhetene
  • Måler til og med Alien Crosstalk for 10G på kobberkabel
  • Batterikapasitet for en hel arbeidsdag

  Leveres i beskyttende bæreveske, komplett med to instrumenter (local og remote), adaptere for Permanent Link og Channel, hodetelefoner for lyd, lader og 1 GB USB-minne.

 • Tilbehør

  107 310 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 112-1376
  68 000 NOK eks. mva
  41 650 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 112-1389
  3 740 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1368
  17 850 NOK eks. mva
  9 080 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med veske
127 770 NOK eks. mva
 
WireXpert 500-plus er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, men du må kjøpe riktig modul. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8/Klasse II og forbi.
155 720 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter