Meny

Vare.nr 112-1363

WireXpert 500 Plus – test/sertifisering av fibernett

WireXpert 500-plus er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, men du må kjøpe riktig modul. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8/Klasse II og forbi. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
155 720 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Instrumentserien av WireXpert 500 er tilgjengelig i fire ulike versjoner: MPO for multimode, multimode, singlemode og en kombinasjon av multi- og singlemode. I utgangspunktet er dette det samme instrumentet, WireXpert 500, som blir utstyrt med ulike testadaptere, slik at det blir optimalisert for ulike oppgaver. Det gjør at du slipper å kjøpe “pakker” med testfunksjoner som du kanskje ikke trenger. Isteden kompletterer du med de ekstra testfunksjonene du trenger i takt med behovet ditt.

   WireXpert 500 Fiber

  WireXpert 500 Fiber plus er basert på den mest allsidige testplattformen som er tilgjengelig i dag, WireXpert 4500, som gjør det mulig å teste, sertifisere og dokumentere datanett opp til 2500 MHz. Altså lenger enn de hittil strengeste kravene for Cat8 / Klasse II på 2000 MHz, og med en ytre teknisk begrensning først ved 4500 MHz, altså mer en dobbelt så kraftig som konkurrentenes flaggskip, som LanTek III fra Ideal og Flukes DTX 1800. I tillegg har WireXpert en allsidighet som ingen av dem kommer i nærheten av. For eksempel har den unik mating for MPO/MTP-fiber, industrielle M12-kontakter, coax med mer, se sammenlikningstabellen for mer informasjon.

  WireXpert 500 plus – Fiber MPO – automatisk test på 5 sekunderMPO autotest

  Med MPO-utstyret kan du gjennomføre en automatisk test av alle tolv fibre på bare fem sekunder, og resultatet vises grafisk i instrumentet for umiddelbar feilsøking. Resultatet kan også integreres i en digital rapport som del av fullstendig dokumentasjon. Autotesten gir deg dempingen per kanal, polaritet, samt et pass/fail-resultat opp mot grenseverdiene som du har stilt inn. Også MPO-kassetter og såkalte fan-out-kabler der MPO/MTP går mot SC eller LC, kan testes, men da kreves adapteren for multimode i det ene instrumentet.

  WireXpert 500 plus Fiber SM/MM – Encircled Flux-sertifisert måling

  Fiberutstyret for enten singelmode eller multimode gir deg måle- og sertifiseringsmulighet i samsvar med IEC- 61280-4-1 EF og IEC-14763-3, noe som inkluderer oppdateringen med såkalt “Encircled Flux” (EF). EF-støtten i instrumentet er en evne til å tilpasse lysets intensitet i forhold til glasskjernens diameter ved måling på multimode, og den kreves for å kunne oppfylle gjeldende standard. Denne innebygde og dynamiske kalibreringen av lyskilden gir betydelig høyere pålitelighet i testene, og ikke minst samme resultat ved samme forhold. Uten Encircled Flux varierer resultatene og gir ikke bare en upålitelig test, men koster også penger når feilsøking påbegynnes uten grunn eller ikke i det hele tatt fordi variasjonene ikke fanget opp feilen. Les mer i databladet om EF og øvrige testfunksjoner.

  WireXpert 500 Fiber

  Doble fordeler med doble hovedenheter

  Du som jobber med WireXpert, kan også bruke instrumentene enkeltvis, i motsetning til både Flukes DTX 1800 og Ideal LanTek II/III, som begge består av en hovedenhet og en begrenset fjernenhet. Med WireXpert får du to identiske hovedenheter, og du bestemmer selv når, og hvilken, som skal være fjern- eller hovedenhet. Det gjør også at du kan bruke dem hver for seg, og på den måten få dobbelt så stor fordel – eller bare halvparten av kostnaden, om du vil. Fiberutstyret består av en lyskilde og en måler i form av avtakbare adaptere. Det innebærer at hvis du allerede har en dempingsmåler eller en lyskilde, kan du bruke begge hovedenhetene hver for seg mot disse, slik at du kan bruke hovedenhetene separat. En unik fordel med WireXpert.

  Kompletter med de testadadapterne du trenger, i den takten du selv vil

  Takket være designen med utskiftbare moduler og ytelse som kan oppgraderes, kan du la din WireXpert 500 Fiber bli et fullverdig sertifiseringsverktøy selv for kobbernett, ved ganske enkelt å kjøpe nye moduler. Deretter kan du oppgradere programvaren til det Cat-nivået du trenger. På den måten slipper du å kjøpe kapasitet som du ikke trenger. Samtidig slipper du å kjøpe, og ikke minst lære deg, et helt nytt instrument når du går fra Cat6A til Cat8.

  Også ytelsen kan oppgraderes til samme funksjon som flaggskipet WireXpert 4500, eller rettere sagt, når alle oppgraderinger er gjort, er WireXpert 500 en WireXpert 4500. De har den samme maskinvaren.

  List Based Testing (LBT) – gjør det enklere å utføre List based testing i felt

  Alle versjoner av WireXpert leveres med et kraftig rapporteringsverktøy som gir deg muligheten til å «kombinere» fiber- og kobbertestrapporter for optimal oversikt, samt eksportere i PDF- eller CSV-format. I tillegg støttes såkalt List Based Testing (LBT), noe som innebærer at betegnelser og nummerserier kan forhåndslastes i enheten. For operatøren betyr det at vedkommende kan velge fra en eksisterende liste istedenfor å måtte skrive inn opplysningene i felt for hver test. Da trenger man ikke selv å holde oversikten over om alle uttak har blitt testet, og man kan enkelt hoppe over uttak for å gå tilbake senere, uten risiko for at man har glemt å måle en forbindelse.

  Til slutt. Med WireXpert får du en plattform med en teknologisk grense som er mye lenger unna enn dagens strengeste krav, nesten dobbelt så god som nærmeste konkurrent. Invester i WireXpert for en fremtidsrettet testplattform.

 • Tilbehør

   
  5 730 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  41 650 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 112-1368
  17 850 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1379
  110 860 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med veske
127 770 NOK eks. mva
Vare.nr 20104350
850/1300/1310/1550 nm
194 170 NOK eks. mva
 
WireXpert 4500 er flaggskipet blant sertifiseringsinstrumenter, med en kapasitet som overgår dagens strengeste krav for Cat.8 / Klasse II på 2500 MHz. En fremtidssikker testplattform som kan håndtere både kobber og fiber – i dag og i fremtiden.
153 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter