Meny

Vare.nr 20100159

WireXpert 500 Plus – test/sertifisering for kobber/fiber

WireXpert 500-PLUS er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber og kobber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, noe som betyr at du kan velge fibermodulene du ønsker. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Hvis du bare vil sertifisere fiber, finnes WireXpert 500 fiber. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
132 310 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  WireXpert 500_PLUS er basert på den mest allsidige testplattformen som er tilgjengelig i dag, WireXpert 4500, som gjør det mulig å teste, sertifisere og dokumentere datanett opp til 2500 MHz. Altså lenger enn de hittil strengeste kravene for Cat8 / Klasse II på 2000 MHz, og med en ytre teknisk begrensning først ved 4500 MHz, altså mer en dobbelt så kraftig som konkurrentenes flaggskip, som LanTek III fra Ideal og Flukes DTX 1800. I tillegg har WireXpert en allsidighet som ingen av dem kommer i nærheten av. For eksempel har den unik mating for MPO/MTP-fiber, industrielle M12-kontakter, coax med mer, se sammenlikningstabellen for mer informasjon.

  WireXpert 500-PLUS med MPO-moduler - autotest på 5 sekunderMPO autotest

  Med MPO-utstyret kan du gjennomføre en automatisk test av alle tolv fibre på bare fem sekunder, og resultatet vises grafisk i instrumentet for umiddelbar feilsøking. Resultatet kan også integreres i en digital rapport som del av fullstendig dokumentasjon. Autotesten gir deg dempingen per kanal, polaritet, samt et pass/fail-resultat opp mot grenseverdiene som du har stilt inn. Også MPO-kassetter og såkalte fan-out-kabler der MPO/MTP går mot SC eller LC, kan testes, men da kreves adapteren for multimode i det ene instrumentet.

  WireXpert 500 PLUS med SM/MM – Encircled Flux-sertifisert måling

  Fiberutstyret for enten singelmode eller multimode gir deg måle- og sertifiseringsmulighet i samsvar med IEC- 61280-4-1 EF og IEC-14763-3, noe som inkluderer oppdateringen med såkalt “Encircled Flux” (EF). EF-støtten i instrumentet er en evne til å tilpasse lysets intensitet i forhold til glasskjernens diameter ved måling på multimode, og den kreves for å kunne oppfylle gjeldende standard. Denne innebygde og dynamiske kalibreringen av lyskilden gir betydelig høyere pålitelighet i testene, og ikke minst samme resultat ved samme forhold. Uten Encircled Flux varierer resultatene og gir ikke bare en upålitelig test, men koster også penger når feilsøking påbegynnes uten grunn eller ikke i det hele tatt fordi variasjonene ikke fanget opp feilen. Les mer i databladet om EF og øvrige testfunksjoner.

   


  Doble fordeler med doble hovedenheter

  Du som jobber med WireXpert, kan også bruke instrumentene enkeltvis, i motsetning til både Flukes DTX 1800 og Ideal LanTek II/III, som begge består av en hovedenhet og en begrenset fjernenhet. Med WireXpert får du to identiske hovedenheter, og du bestemmer selv når, og hvilken, som skal være fjern- eller hovedenhet. Det gjør også at du kan bruke dem hver for seg, og på den måten få dobbelt så stor fordel – eller bare halvparten av kostnaden, om du vil. Fiberutstyret består av en lyskilde og en måler i form av avtakbare adaptere. Det innebærer at hvis du allerede har en dempingsmåler eller en lyskilde, kan du bruke begge hovedenhetene hver for seg mot disse, slik at du kan bruke hovedenhetene separat. En unik fordel med WireXpert.

  Kompletter med de testadapterne du trenger, i den takten du selv vil

  Takket være designen med utskiftbare moduler og oppgraderbar ytelse kan din WireXpert 500 plus utstyres med nye moduler. WireXpert 500 plus inneholder programvaren du trenger for å teste både fiber og kobber.

  Også ytelsen kan oppgraderes til samme funksjon som flaggskipet WireXpert 4500, eller rettere sagt, når alle oppgraderinger er gjort, ER WireXpert 500 en WireXpert 4500. De har den samme maskinvaren.

  List Based Testing (LBT) – gjør det enklere å utføre List based testing i felt

  Alle versjoner av WireXpert leveres med et kraftig rapporteringsverktøy som gir deg muligheten til å «kombinere» fiber- og kobbertestrapporter for optimal oversikt, samt eksportere i PDF- eller CSV-format. I tillegg støttes såkalt List Based Testing (LBT), noe som innebærer at betegnelser og nummerserier kan forhåndslastes i enheten. For operatøren betyr det at vedkommende kan velge fra en eksisterende liste istedenfor å måtte skrive inn opplysningene i felt for hver test. Da trenger man ikke selv å holde oversikten over om alle uttak har blitt testet, og man kan enkelt hoppe over uttak for å gå tilbake senere, uten risiko for at man har glemt å måle en forbindelse.

  Til slutt. Med WireXpert får du en plattform med en teknologisk grense som er mye lenger unna enn dagens strengeste krav, nesten dobbelt så god som nærmeste konkurrent. Invester i WireXpert for en fremtidsrettet testplattform.

 • Tilbehør

  107 310 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 112-1376
  Fibermodul singlemode
  68 000 NOK eks. mva
  41 650 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20108742
Skjermrens sett med 6 i 1
193 NOK eks. mva
Vare.nr 20108743
Skjermrens sett med 3 i 1
83 NOK eks. mva