Meny

Vare.nr 112-1371

WireXpert 500 – sertifiserer Cat.6A 10GbE

WireXpert 500 er det fremtidssikre sertifiseringsverktøyet som kan oppgraderes i takt med dine behov. Allerede i standardutgaven et kraftig verktøy for 10G Cat.6A/Klasse EA, og med programvareoppgradering til Cat.8/Klasse II og forbi. Invester i testutstyr som kan følge med utviklingen istedenfor å måtte bytte hver gang det kommer ny teknologi. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
127 770 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med WireXpert 500 garanterer du optimale driftsforhold helt opp til 10G Cat.6A (Klasse EA). Egentlig er dette nøyaktig det samme instrumentet som flaggskipet WireXpart 4500, men «strypt» til 10G (500 MHz), noe som også er synlig i prisen.

  WireXpert 500

  WireXpert er basert på den mest moderne testplattformen på markedet i dag, fantastiske WireXpert 4500, og i tillegg det første som ble godkjent for Klass II/Cat.8 2000MHz for 25/40G Ethernet. Men allerede nå takler den 2500MHz for 100G og forbi. Intet annet feltinstrument har denne kapasiteten eller fleksibiliteten i dag. Oppgrader til en WireXpert!

  Cat.6A-sertifisering under ti sekunder halverer testkostnaden

  WireXpert return lossSeriøse installatører installerer et sertifisert nett, og da blir tiden for jobben utslagsgivende for kostnaden. Med den rekordlave måletiden for et Cat.6A-sertifikat er det mye å vinne på WireXpert.

  Å validere et nettverk før du begynner med en utvidelse er også en god investering. For da slipper du å få ansvaret for eksisterende feil, når symptomene ikke vises før utvidelsen er fullført.

  Doble fordeler med doble hovedenheter

  Du som jobber med WireXpert, kan også bruke instrumentene enkeltvis, i motsetning til både Flukes DTX 1800 og Ideal LanTek II/III, som begge består av en hovedenhet og en begrenset fjernenhet. Med WireXpert får du to identiske hovedenheter, og du bestemmer selv når, og hvilken, som skal være fjern- eller hovedenhet. Det gjør også at du kan bruke dem hver for seg, og på den måten få dobbelt så stor fordel – eller bare halvparten av kostnaden, om du vil. Fiberutstyret består av en lyskilde og en måler i form av avtakbare adaptere. Det innebærer at hvis du allerede har en dempingsmåler eller en lyskilde, kan du bruke begge hovedenhetene hver for seg mot disse, slik at du kan bruke hovedenhetene separat. En unik fordel med WireXpert.

  List Based Testing (LBT) – gjør det enklere å utføre List based testing i felt

  Alle versjoner av WireXpert leveres med et kraftig rapporteringsverktøy som gir deg muligheten til å «kombinere» fiber- og kobbertestrapporter for optimal oversikt, samt eksportere i PDF- eller CSV-format. I tillegg støttes såkalt List Based Testing (LBT), noe som innebærer at betegnelser og nummerserier kan forhåndslastes i enheten. For operatøren betyr det at vedkommende kan velge fra en eksisterende liste istedenfor å måtte skrive inn opplysningene i felt for hver test. Da trenger man ikke selv å holde oversikten over om alle uttak har blitt testet, og man kan enkelt hoppe over uttak for å gå tilbake senere, uten risiko for at man har glemt å måle en forbindelse.

  Til slutt. Med WireXpert får du en plattform med en teknologisk grense som er mye lenger unna enn dagens strengeste krav, nesten dobbelt så god som nærmeste konkurrent. Invester i WireXpert for en fremtidsrettet testplattform.

  Robust kabinett uten utstikkende tilbehør forlenger levetiden

  WireXpert har ingen utstikkende deler når man bruker modulene for måling av Permanent Link og Channel, og tåler derfor at du mister den i betonggulvet hvis uhellet først er ute.

  • Sertifiserer opp til 10GBaseT Cat.5/6/6A = Class D/E/EA
  • Kan programvareoppgraderes til Cat.8/Class II og 2500MHz
  • 500MHz gir god fremtidssikkerhet allerede i grunnutførelsen.
  • To identiske hovedenheter i stedet for local og remote
  • Tydelig 6,5" pekeskjerm
  • Måler til og med Alien Crosstalk for 10G på kobberkabel
  • Kraftig rapporteringsverktøy
  • List Based Testing (LTB) gir tidsbesparelser i felt
  • Batterikapasitet for en hel arbeidsdag

  Leveres i beskyttende bæreveske helt komplett med 2 stk. hovedenheter, adaptere for Permanent Link og Channel, hodetelefoner for lyd, lader, 1GB USB-minne.

  Kompletter med Xpert Care Program for årlige oppdateringer og kalibrering, samt låneenheter ved reparasjon og erstatningsdeler ved slitasje.

 • Tilbehør

  Vare.nr 112-1376
  68 000 NOK eks. mva
  107 310 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  41 650 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 112-1389
  3 740 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1372
  48 540 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1369
  38 930 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1368
  17 850 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
WireXpert 4500 er flaggskipet blant sertifiseringsinstrumenter, med en kapasitet som overgår dagens strengeste krav for Cat.8 / Klasse II på 2500 MHz. En fremtidssikker testplattform som kan håndtere både kobber og fiber – i dag og i fremtiden.
153 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
WireXpert 500-plus er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, men du må kjøpe riktig modul. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8/Klasse II og forbi.
155 720 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104350
850/1300/1310/1550 nm
194 170 NOK eks. mva