Meny

Vare.nr 12-1265

Testinstrument for PoE 802.3at/af/PoE+

Er det IP-kameraet eller PoE-svitsjen som ikke virker? Med den superenkle men fiffige PoE-testeren avgjør du raskt om det finnes PoE-mating i svitsjen eller ikke, og slipper å undre om det er svitsjens eller IP-kameraets PoE-port som er ødelagt. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
182 NOK eks. mva

  Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Er det IP-kameraet eller PoE-svitsjen som ikke virker? Med den superenkle men fiffige PoE-testeren avgjør du raskt om det finnes PoE-mating i svitsjen eller ikke, og slipper å undre om det er svitsjens eller IP-kameraets PoE-port som er ødelagt. To lysdioder forteller hvilken PoE-standard du koblet deg mot; gul LED for 802.3af/at og grønn LED for PoE+ (60 W). Et overspenningsvern slår inn ved 63 V og beskytter testeren mot feil tilkobling. Enkelt og prisgunstig testinstrument som får plass i enhver serviceveske.

  To sider for både svitsj og kabel gjør det enklere å ringe inn feilen

  PoE-testeren har en kort (8 cm) patchkabel-stump som passer direkte inn i PoE-svitsjen men også en RJ45-hunnkontakt i tilfelle du vil teste mot eksisterende kabel, f.eks. ved IP-kameraet. Har du et godt PoE-signal i svitsjen men ikke ved kameraet, vet du at feilen ligger i kabelnettet og ikke i utstyret.

  • Enkel PoE-tester for å avgjøre om PoE er tilgjengelig i en svitsj
  • Støtter 10/100/1000BaseT
  • Fungerer for mid-span, end-span og 803.2 af/at samt PoE+ 60 W
  • Krever ingen ekstern strømforsyning
  • Ekstra gullegert kontakt på RJ45 (30µ) for å tåle mange tilkoblinger

Alternativer for dette produktet