Meny

Vare.nr 112-1240

Tester for kablet ethernet

LANtest Pro er et lite håndholdt instrument til testing av kablet ethernet med RJ45-tilkopling. Med et enkelt knappetrykk verifiserer man om kabeltrekkingen er riktig med henblikk på short, open, reversed, miswired og split pair. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 2 st
Levering 1-2 dager
2 190 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  LANtest Pro er et lite håndholdt instrument til testing av kablet ethernet med RJ45-tilkopling. Med et enkelt knappetrykk verifiserer man om kabeltrekkingen er riktig med henblikk på short, open, reversed, miswired og split pair. Ti lysdioder markerer tydelig feilene som ble funnet.

  Kan håndtere litt mer enn andre

  LANtest Pro registrerer selv såkalte "split pair", som normalt bare klares av betydelig dyrere instrumenter. En kabel kan virke riktig når den måles punkt til punkt, men i virkeligheten kan man ha delt paret. I en kort kabel kan kommunikasjonen kanskje fungere likevel, men på en lengre får “split pair” en ødeleggende effekt.

  Integrert men avtakbar fjernmodul

  Denne modulen gjør det enkelt å teste korte kabler, men også store kablet ethernet hvor fjernmodulen må plasseres på et annet sted.

  Med tonegenerator finner du riktig kabel

  Noen ganger kan det være vanskelig å finne riktig kabel blant hundrevis av kabler, men ved å koble LANtest Pro på en ende og koble på tonegeneratoren, kan du søke rundt i kablene med testsonden. Når du hører en tone fra testsonden, har du funnet riktig kabel – enkelt og greit.

  • Batteridrift, fire AAA (1,5V) alkaliske batterier medfølger
  • Tester alle par samtidig
  • Auto sleep-funksjon sparer batterier
  • Kabellengde min 0,4 m, maks. 200 m
 • Tilbehør

  200 NOK eks. mva

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20112817
Batteri Varta Energy LR3 / AAA
200 NOK eks. mva