Meny

Vare.nr 20101531

Smarte briller for fjernhjelp

Opplev styrken ved å jobbe tett sammen, men med kollegaen eksternt. Med hendene frie og kollegaene på live feed har du muligheten til å få hjelp, dokumentere og motta sanntidsinformasjon projisert direkte inn i brilleskjermen. Kompliserte instruksjoner eller koblingsskjemaer kan vises for deg på nøyaktig riktig tidspunkt, og uten at du trenger å slippe arbeidet med øynene. AR-brillene gir deg økt effektivitet og en unik mulighet til å koble inn spisskompetanse akkurat når du trenger det. Les mer

Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
20 970 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  AR-brillene (augmented reality eller forsterket virkelighet) tilbyr en løsning for å kommunisere og spille inn video eller ta bilder direkte gjennom brillene. Du som er ute på oppdrag og må dokumentere hva du gjør eller vise en live feed til kollegaen din, kan raskt gjøre det uten å bli distrahert av tungvinte prosedyrer eller bruk av ekstra utstyr. Koble brillene til mobiltelefonen og aktiver innspilling eller fjernprogramvaren, og du er i gang. Det er et praktisk verktøy for deg som ikke ønsker å fomle med kameraet eller telefonen mens du arbeider.

  Ideelt for små rom

  Kameramodulen på brillene kan tas på og av. Hvis du trenger tilgang til videodokumentasjon på i trange og små rom, tar du bare av kameramodulen og holder den i hånden. Men selv med kameraet på stengene, er det nok at du får hodet inn i hullet for at kollegene dine skal henge med deg hele veien.

  Toppkvalitet på bilder og video gjør at viktige detaljer blir tydelige

  Ved hjelp av et 13-megapiksel kamera og video i 1080P FHD risikerer du ikke å gå glipp av viktige detaljer. Lysfølsomheten er også god, slik at det også fungerer godt i rom med dårligere belysning

  Også for deg med slipte glass

  For å lette bruken av brillene er det utviklet mange modeller og mye tilbehør. Hvis du jobber mye utendørs, kan du kjøpe farget polariserende glass (solbriller). Vernebriller er også tilgjengelig som et alternativ for et tøffere industrimiljø, f.eks. som standardfeste på vernehjelm. Du finner alle typer tilbehør lenger nede på siden.

  Lett å komme i gang

  For deg som bruker brillene, er det enkelt å koble deg opp til møter eller samtale med kollegaene dine i appen. De svarer enten via webgrensesnittet eller i samme app, og dere er i gang. Hvis du trenger å lese en QR-kode, er det ikke noe problem, ved hjelp av AI-motoren kan du lese QR-koder til mobilen din, direkte i brillene. Du kan teste programvaren gratis, ved hjelp av korte 15-minutters møter der du kan bekrefte at kvaliteten er den du ønsker.

   

Alternativer for dette produktet