Meny

Vare.nr 112-1267

PoE-måler med display – mål effekt, og simuler utstyr

Hold oversikt over det faktiske effektbehovet i PoE-installasjonen, slik at du unngår å overdimensjonere PoE-injektoren eller PoE-switchen. Eller overbelaste dem. PoE-måleren viser effekten direkte i OLED-displayet, og delt inn i par, slik at du kan finne ut hvilken PoE-standard som brukes. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
1 040 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Produktbeskrivelse

  PoE-måleren ledsages av en PD-simulator. En separat, liten enhet som kan brukes mot switchen eller injektoren hvis du ikke har det utstyret som skal drives når du gjennomfører testen.  Selve hovedinstrumentet, PoE-måleren, sitter «in-line», altså midt på kabelen, og krever at både PD (Powered Device) og PSE (Power Sourcing Equipment) er tilgjengelig.

  • Fungerer for 802.3af/at/PoE++/UPoE/bt
  • Opptil 160 W målekapasitet
  • Strømforsynes av PoE, krever ikke batteri
  • Viser også aktiv PoE som ikke følger standard

   

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-4760
Switch med festevinger på sidene som kommer til å redusere installasjonstiden betydelig. Montering på vegg, under bord,i tak eller medieskap kan gjøres helt problemfritt.
229 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0660
Svitsjen med PoE PD (Powered Device) er en svitsj som selv strømforsynes via PoE og krever altså ingen strømforsyning i det hele tatt, annet enn det som kommer via nettverkskabelen.
342 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-1590
Edge-Core ECS4120-serien er en serie Gigabit access-svitsjer med 10G opplenkeporter som passer netteiere som ISP-er (Internet service providers), MSO-er (Multiple system operators) eller i et tradisjonelt bedriftsnettverk perfekt. Svitsjen lar deg distribuere rask og flaskehals-fri tilkoblinger ved hjelp av avanserte OAM og IPV6 egenskaper helt til sluttabonnenten. Alle svitsjer har plass til 4stk 10Gigabit SFP+ opplenkporter.
5 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0675
En smart miniswitch med støtte for både 802.3af (15,4W per port) og high power PoE 802.3AT for opp til 30W per port.
781 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter