Meny

Vare.nr 112-1121

Pinger Plus+ Network IP Tester – nettverkstester som simulerer virkelig trafikk

Med Pinger Plus+ Network IP Tester kan du forsikre deg om at IP-nettet fungerer fra punkt til punkt. Pinger kan sende og ta imot ping. Et ping er en testmelding som sendes til en destinasjonsadresse og deretter kommer i retur. Pinger Plus+ har innebygd DHCP-klient og sørger for at for eksempel gatewayen kan nås. Pinger Plus+ undersøker også polariteten på kabelen. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
5 830 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med Pinger kan du forvisse deg om at IP-nettet ditt virkelig fungerer fra punkt til punkt. Pinger kan sende og ta imot ping. Et ping er en testmelding som sendes til en destinasjonsadresse og deretter kommer i retur. Omvendt kan annet utstyr «pinge» Pinger. På den måten får man en virkelig test av at utstyret i den andre enden fungerer og ikke minst at nettet virkelig leverer datapakker på en ordentlig måte.

  Inntastede IP-adresser kan lagres og pinges hver for seg eller automatisk en etter en.

  Pinger Plus

  Identifiserer om det er 10, 100 eller 1000 Mbps-trafikk på nettet. Den har full 10/100 kompatibilitet og utfører sin ping-test i begge alternativene. Pinger Plus kan derfor også pinge en rendyrket 100 Mbps-port.

  Kvalitetsmelding på sekundet

  Pinger måler også såkalt «Round trip time», altså tiden det tar å levere datapakker, hvilket gir en kvalitetsmelding om at nettet ikke er overbelastet eller har andre forsinkelser. Hvis den returnerte pakken er korrekt eller er blitt skadet på reisen, markeres det av Pinger med «Data Good» eller «Data Bad» i displayet.

  Søker etter og identifiserer DHCP-servere på nettet

  Ved å sende ut en «Discover»-melding på nettet lokaliserer Pinger eventuelle DHCP-servere og identifiserer både Gateway IP-adresse og Subnet Mask som brukes av DHCP-serveren. DHCP-serveren kan deretter pinges og identifiseres direkte.

  Bruk to Pingere mot hverandre for å teste en fiberlenke

  Når man for eksempel kobler to mediekonvertere mot hverandre med fiber, er det smart å teste at lenken fungerer først. Ved å kople en Pinger i hver ende kan testen utføres uten avansert fibertestutstyr.

  Pinger identifiserer:

  • Om utstyret i den andre enden fungerer
  • IP-og Mac-adresser
  • Doble IP-adresser
  • Round Trip Time
  • Feil data
  • Link Puls
 • Teknisk spesifikasjon

  Användningsområde
  Verifering och Installation
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet