Meny

Vare.nr 20101120

MPO-tester for polaritet og type

Med MPO-testeren kan du raskt avgjøre hvilken kabeltype du har foran deg og om alle kanaler fungerer. Den benytter 650 nm synlig lys som gjør at du også kan avsløre kabelbrudd med det blotte øye. MPO-testeren lar deg raskt avvise et kabelproblem og dermed komme videre i feilsøkingen eller bare kvalitetssikre kablene før du kopler dem til. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
23 670 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Forvirringen rundt MPO-kabler og de ulike typebetegnelsene gjør at man lett tar feil. Det forårsaker ofte tidkrevende feilsøking, der mistanken sjelden retter seg umiddelbart mot kablene, men derimot mer kompliserte deler av forbindelsen som SFPer eller svitsjer. Viktige fiberkoplinger risikerer derfor å ligge nede helt unødvendig. 

  MPO-testeren lar deg raskt avgjøre om det er kabelen som er problemet eller ikke, slik at feilsøkingen raskt kan rettes mot neste del av kjeden.

  20101120_MPO-tester_sveiper_800.jpg

  Automatisk eller manuell test - lysdioder gir beskjed

  Enten starter testeren gjennom alle tolv fibre og viser med lysdioder hvilke som har kontakt, eller så går du manuelt kanal for kanal. Når MPO-testeren har gått gjennom alle fibre, presenteres kabeltypen som A, B eller C. Det hele skjer i løpet av noen sekunder.

  Avslør avbrudd og andre feil med det blotte øye

  Enheten bruker lys i den synlige delen av spekteret på 650 nanometer. Det gjør at skader som sprekker, kraftige bend og avbrudd avsløres ved at lys trenger gjennom isolasjonen der feilen er. Det gir deg en enkel måte å finne skjulte feil på, uten å kreve eksklusive OTDR-testere for MPO

  Fungerer uansett fibertype og sliping

  MPO-testeren fungerer for både multimode og singlemode. Det spiller heller ingen rolle om det er UPC- eller APC-sliping på kontaktene. 

  • Tester alle MPOer uansett fibertype
  • Identifiserer riktig MPO-type; type A, type B, type C
  • Går gjennom alle 12 kanaler
  • Avslører sprekker og avbrudd med synlig lys
  • Både singlemode og multimode
  • Automatisk eller manuell stegvis gjennomgang

   

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 112-1145
Effektmåler SFP/MPO
64 160 NOK eks. mva
Vare.nr 20104350
850/1300/1310/1550 nm
194 170 NOK eks. mva
 
WireXpert 500-plus er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, men du må kjøpe riktig modul. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8/Klasse II og forbi.
155 720 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 112-1142
Fiber Checker – SM og MM
2 580 NOK eks. mva
Vare.nr 112-1150
Baseenhet, uten SFP-modul
1 810 NOK eks. mva
 
For optisk testing av 40 GbE og 100 GbE har vi produsert 12- og 24-fibers loopback-adaptere for MPO/MTP-kontakt. De brukes først og fremst til test- og måleprosedyrer i datasenteret eller laboratorie- og produksjonsmiljøer.
615 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Effektiviser testmiljøet ditt ved hjelp av loopback-adaptere. Da slipper du usikkerheten som vanlige patchkabler gir når man lett blander sammen testkabler med vanlige og dermed får uønskede variasjoner i resultatene.
153 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det prisgunstige fire-i-ett OTDR-instrumentet inneholder også en feilsøker, effektmåler og lyskilde. Et svært kompakt multimeter for fiberinstallatøren, som ikke bare erstatter fire instrumenter, men også byr på lagring og rapportering via programvare. Solid skjerm, beskyttende veske og rask oppstart gjør dette til det perfekte verktøyet for de fleste oppgaver ute i felt.
7 270 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20101136
Singlemode og multimode
8 620 NOK eks. mva