Meny

Vare.nr 112-1260

LanExpert - Swiss army-kniv for nettverksingeniører

LanExpert fra Psiber tester og sertifiserer kabelnett, analyserer nettverk og protokoller i tillegg til at den kan generere trafikk for stress- og belastningstester. Velg LanExpert, så får du støtte for både IPv4 og IPv6, trafikkgenerator, stresstest, datafangst, MAC-kloning og overlegen VoIP-detektering blant mye annet. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
26 620 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  LanExpert fra Psiber tester og sertifiserer kabelnett, analyserer nettverk og protokoller i tillegg til at den kan generere trafikk for stress- og belastningstester. Normalt trenger du minst tre ulike instrumenter for dette. LanExpert koster ikke mye mer enn det du må betale for én av de ovennevnte. Skal du kjøpe et NetTool fra Fluke? Velg LanExpert istedet. Da får du dessuten støtte for både IPv4 og IPv6, trafikkgenerator, stresstest, dataoppsamling, MAC-kloning samt overlegen VoIP-detektering blant mye annet. Dessuten får du gratis oppgraderinger, som gjør at du også sparer et par tusen i året. LanExpert er et svært kompetent alt-i-ett instrument som også kan være et alternativ til den nesten dobbelt så dyre Etherscope fra Fluke.

  Tre testinnstillingene, Inline, Single ended og Independent

  Ved Inline avlyttes pågående trafikk uten forstyrrelser og lar deg analysere protokoll, portbruk, belastning (top 50) VoIP/e-poststatistikk og utnyttelsesgrad av nettverket. Single ended er den vanlige måten å måle kabelnettverk på, en kabel fra apparatet. Ved Independent bruker du instrumentets begge kontakter og kan da kjøre separate og uavhengige målinger, som om du hadde to instrumenter.

  Innebygd nettverksekspert varsler om problemer og foreslår løsninger

  LanExpert har ett 40-tall ulike feilsammenhenger lagret og leter etter disse for å senere kunne foreslå passende løsninger. Dette kan gjelde Link error, DHCP-problemer, feil/manglende data i frames og headers samt VoIP timeout med flere.

  Test av nettverkstilkoblingen

  Ping, Link, Trace route, DHCP og Discovery-funksjoner forteller raskt om eventuelle feil. Begge RJ45-kontaktene har begge unike MAC-adresser som gjør at du kan kjøre tester som om du hadde to helt ulike instrumenter.

  Stresstest i henhold til RFC 2544

  Med stresstestfunksjonen genereres trafikk til det testede utstyret, og du får informasjon om ytelsen i henhold til en vedtatt standard, RFC 2544. LanExpert kan generere trafikk for opp til 100% belastning samtidig med opprettholdt kontroll av pakkestørrelse og hastighet for å demonstrere nettets ytelse ved skiftende trafikkforhold.

  Det følger med en fri lisens og gratis oppgradering av programvaren LanExpert Console.

  • 3,5" fargeskjerm med touch-skjerm, 320 x 240 piksler
  • Li-Ion-batteri og ca. 8 timers driftsstid på en lading
  • Mål 165x102x71mm
  • Vekt bare 626 gram

   

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet