Meny

Vare.nr 20109543

LAN ID identifiserer aktive porter

Informasjon om utgangen er aktiv eller ikke samt hvilken hastighet eller PoE-status den har, kan være verdifull å finne raskt. LAN ID varsler umiddelbart om portens status, slik at du ikke risikerer skader ved å koble til feil utstyr, eller unødvendig support ved å koble deg til et uttak som ikke er aktivt. Stikk LAN ID i RJ45-porten og les av på displayet, så vet du hvilken nettverkstilkobling det er. Les mer

Tilgjengelighet webshop 4 st
Levering 1-2 dager
Butikk, Bergen 2 st
2 620 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En del switcher deaktiverer nettverksporten etter en tids inaktivitet, noe som fører til problemer for brukeren som kommer tilbake til kontoret etter en periode med fjernarbeid. Da er LAN ID et godt og rimelig verktøy for å finne ut om porten har blitt stengt, slik at administratoren kan få beskjed om å åpne den igjen.

  LAN ID er praktisk når du vil vite hvilken kapasitet det er i porten uten å måtte løpe ned i datasenteret eller logge deg på switchen. 

  Den signaliserer for PoE, full eller halv dupleks, og den gir deg hastigheten opptil 1 Gbps med mer informasjon:

  • 1000 BASE–T full duplex
  • 10/100 auto negotiation
  • 100 BASE–Tx full duplex
  • 100 BASE–Tx half duplex
  • 10 BASE–T full duplex
  • 10 BASE–T half duplex

  Identifiserer tilsvarende port på switchen

  En praktisk egenskap er muligheten til å «blinke» med aktivitetslampen mot switchen, slik at du kan identifisere hvilket uttak på switchen som porten din er koblet til. Enheten har også en RJ45 hunkontakt for å fungere mot enden av en patchkabel.

  Og den viser også forekomsten av PoE på porten.

 • Tilbehør

  200 NOK eks. mva
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20103375
PoE-tester in-line med PD-simulering
2 290 NOK eks. mva
 
NetXpert XG2 erstatter XG-modellene. NetXpert er et avansert system for å teste og kvalifisere kapasiteten i datanettet ditt opptil 10 Gbps og gir deg kraftige verktøy ved kontroll av nettverk på både Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), kobber og fiber. Et smart og allsidig instrument for nettverksteknikeren som vil kunne gjennomføre akutt feilsøking på fiber eller kobber og kvalifisering – og som vil kunne dokumentere resultatene. NetXpert XG tilbyr både SFP/SFP+ og RJ45-tilkobling og kan også brukes over Wi-Fi. Støtter standard: TIA-568, ISO-11801, ISO-14763
34 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112817
Batteri Varta Energy LR3 / AAA
200 NOK eks. mva