Meny

Vare.nr 20104350

FiberXpert OTDR – for multimode og singlemode

Med FiberXpert 5000 OTDR kan du håndtere fibersertifiseringer og feilsøking på både mutimode og singlemode, inkludert lagring av bilder av kontaktflater via mikroskop. Du får et universelt verktøy for dagens og fremtidige fiberbehov, som gir de mest detaljrike data du kan ønske, men også en lettfattelig pass/fail-visning som gjør at hvem som helst kan bruke det. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
194 170 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Fiberoptikk er et godt integrert element i datakommunikasjonen vår, selv for korte avstander, når det gjelder å oppfylle de stadig strengere kravene til båndbredde. Men installasjon av optiske fibre krever rene arbeidsforhold, korrekte rutiner og mye kunnskap. Spesielt renhet spiller en viktig rolle i selve de optiske fibrene. Ifølge en studie som ble utført av NTT Advanced Network Technology, har skitne fiberoverflater eller kontakter ansvaret for opptil 96 prosent av nettverksfeil på fiber. Derfor er det lurt å velge en brukervennlig OTDR som kan kobles til et optisk fibermikroskop via grensesnitt.

  Smart Link Mapper gjør hvem som helst til ekspert

  Smart Link Mapper oversetter en uforståelig OTDR-måling til et tydelig, lettlest diagram for lenken som er målt. Fra diagrammet kan pass/fail-informasjonen for hver hendelse på lenken, som kontakter eller skjøter, leses ut direkte. Dermed blir den ofte vanskelige tolkningen av et OTDR-spor, svært enkel.

  Både multimode og singlemode

  Det praktiske, optiske tidsdomenereflektorometeret FiberXpert OTDR 5000 har et svært høyt dynamisk omfang med en kort «dødsone» på bare <80 cm, noe som betyr at den er konstruert for å måle og dokumentere korte fiberlenker i samsvar med gjeldende standarder, og for å identifisere eventuelle feil på lenker, både korte og lange. Ytterligere målefunksjoner, som dempingsmåling og en optisk effektnivåanalysator, lar deg nøyaktig bestemme lenkedempingen og også måle utdata fra aktive nettverkskomponenter. Den automatiske pass/fail-analysen gjøres i samsvar med TIA/IEC-grensene.

  Med det matchende optiske fibermikroskopet, som enkelt kan kobles til OTDR via USB, kan fiberender og lenkeendeoverflater raskt kontrolleres og vurderes i samsvar med IEC 61300-3-35. Og alt dette med bare et tastetrykk.

  Familien gir ekstra styrke

  FiberXpert 5000 OTDR, WireXpert og NetXpert deler alle samme programvaredesign og gjør det enkelt for installatører og netteiere å samle alle data, målinger, bilder og sertifiseringer for både fiber og kobbernett opptil Cat8.

  • 850/1300 nm multimode
  • 1310/1550 nm singlemode
  • Dynamisk område 37/35 dB (SM) 26/24 dB (MM)
  • Støtte for mikroskop og måling i samsvar med IEC 61300-3-35
  • Automatisk pass/fail basert på standardgrenseverdier
  • Innebygd effektmåler, selv fra aktivt utstyr
  • Stor farge-LCD
  • Liten og praktisk 128 x 134 x 40 mm
  • veier bare 1,26 kg
  • Leveres med myk bæreveske og større hard koffert med plass til tilbehør
 • Tilbehør

  41 650 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
WireXpert 4500 er flaggskipet blant sertifiseringsinstrumenter, med en kapasitet som overgår dagens strengeste krav for Cat.8 / Klasse II på 2500 MHz. En fremtidssikker testplattform som kan håndtere både kobber og fiber – i dag og i fremtiden.
153 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med veske
127 770 NOK eks. mva
 
Digitalt inspeksjonsmikroskop til WireXpert og FiberXpert. Hver gang en fiber kobles til, bør kontaktflaten inspiseres og eventuelt rengjøres. Med mikroskopet får du en automatisert inspeksjon, analyse og dokumentasjon i samsvar med standard IEC 61300-3-35.
41 650 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
WireXpert 500-plus er instrumentet for dem som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber. I motsetning til WireXpert 500 er lisensen inkludert for å teste fiber, men du må kjøpe riktig modul. WireXpert 500 og 500 plus har kobbermålemoduler inkludert fra starten. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8/Klasse II og forbi.
155 720 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter