Meny

Vare.nr 112-1390

CableMaster 200 - robust kabeltester for servicevesken

CableMaster 200 er en rimelig og solid kabeltester fra kvalitetsleverandøren Psiber som også har utviklet markedets raskeste sertifiseringsverktøy for Cat.7a og nyere, WireExpert. Én enkelt knapp for både testing og innstillinger gjør den både brukervennlig og driftssikker. Les mer

Tilgjengelighet 11
Levering 1-2 dager
835 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  CableMaster 200 er en rimelig og solid kabeltester fra kvalitetsleverandøren Psiber som også har utviklet markedets raskeste sertifiseringsverktøy for Cat.7a og nyere, WireExpert. Én enkelt knapp for både testing og innstillinger gjør den både brukervennlig og driftssikker. Den innebygde tonegeneratoren gjør CableMaster 200 unik for denne prisklassen. Komplettert med Proben 12-1392 kan du nemlig spore en kabel i en floke og spare mye tid ved installasjon og feilsøking.

  CableMaster 200

  Fjernenheten oppbevares i instrumentet

  For måling på kabelstrekker der begge endene ikke er tilgjengelige fra samme sted, finnes det en fjernenhet. Denne oppbevares praktisk nederst i hovedenheten som reduserer risikoen for at den forsvinner.

  Fire vesentlige tester - open, short, miswire, split pair

  Trykk rask på knappen og du får umiddelbart vite om tilkoblingen er utført korrekt, ikke bare med tanke på rene feilkoblinger men også pinnvise korrekte koblinger der parene brukes feil (split pair). For kontinuitetstest holdes knappen inne litt lengre da samme test utføres kontinuerlig og skjermen oppdateres hele tiden. Endres ikke resultatene i løpet av fem minutter, slår den seg automatisk av. På displayet vises de siste testresultatene.

  Innebygd tonegenerator for rask og enkel identifisering av rett kabel

  Tonegeneratoren kan generere to forskjellige toner med to forskjellige frekvenser. På instrumentet velger du hvilke ledere som tonen skal sendes ut på. Proben, som kjøpes separat (12-1392), oppfatter tonen med stigende signal jo nærmere den kommer aktuell leder. Perfekt for å identifisere matchende kabel langt borte fra uttaket i panelet.

  • Kvalitetsinstrument for enklere kabeltest
  • Innebygd tonegenerator
  • Tester open, short, miswire og split pair
  • Avtakbar fjernenhet for test av eiendomsnett
  • Kontinuitetstest for å finne periodiske feil
  • Robust kabinett, perfekt for servicevesken
 • Tilbehør

  Vare.nr 112-1392
  1 330 NOK eks. mva
  Vare.nr 112-1404
  2 220 NOK eks. mva
  1 680 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Modulær kontakt til Cat6 som gjør kontakteringen raskere. Her får du en løsning der du slipper å lure på om riktig leder kom på riktig sted. Bare trekk de 8 lederne gjennom kontakten og bekreft deretter at alt sitter korrekt.
2,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Verktøy for praktisk og enkel tilkobling av RJ45-kontakter. Her trenger du bare ett verktøy for alle oppgaver – avisolering, pressing og klipping.
1 070 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter