Meny

Vare.nr 180-1813

Fleksible fiber/kobber TAPPER fra Dual-Comm

En helt ny generasjon fleksible nettverkstapper som passer helt utmerket som en del av et servicekit for feltteknikere eller stasjonært i et datamiljø. Produktene har som regel flere funksjoner som gjør at det er mulig å bruke samme produkt til flere ulike bruksområder, som passer bra for en felttekniker. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
4 250 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En helt ny generasjon fleksible nettverkstapper som passer helt utmerket som en del av et servicekit for feltteknikere eller stasjonært i et datamiljø. Produktene har som regel flere funksjoner som gjør at det er mulig å bruke samme produkt til flere ulike bruksområder, som passer bra for en felttekniker. Fås i utførelse med kombinerte porter for både fiber og kobber, inline eller span, aggregering eller ikke-aggregering.  De fleste får sin strømforsyning via en USB-port, og har også PoE-funksjonalitet.

  [Description 80-4000]

  Dualcomms patentsøkte 10/100Base-T Network Tap (DCSW-1005) er en portabel maskinvareenhet for å fange opp toveis inline trafikk på et Ethernet-lenkesegment. Den brukes vanligvis for systemer for detektering av nettverksinnbrudd, VoIP-opptak, nettverksprober for overvåkning og feilsøking osv. DCSW-1005-nettverkstappen er utviklet for å få strøm praktisk av USB-port slik at en ellers tung og stor AC/DC-strømadapter blir unødvendig!

  Lik DCSW-1005, implementere DCSW-1005PT PoE inline power pass-through mellom to inline-porter, som gjør det mulig å plassere den inline mellom en PSE som f.eks. en PoE Ethernet-svitsj og PoE-strømforsynt enhet som f.eks. en IP-telefon eller tilgangspunkt, uten å blokkere PoE inline power fra PSE-en fra å nå den PoE-strømforsynte enheten.

  DCSW-1005 og DCSW-1005PT kan også fungere som en 5-porters 10/100Base-T fast Ethernet-svitsj.

  [Description 80-1818]

  Dualcomms patentsøkte 5-Porters 10/100/1000Base-T Gigabit-svitsj TAP (DCGS-2005/DCGS-2005L) kan brukes både som en 5-porters 10/100/1000base-T gigabit Ethernet-svitsj og en gigabit kobbernettverks-TAP (Test Access Point). Det tilbyr flere unike funksjoner som skiller det fra andre leverandørers produkter og løsninger på markedet.

  Power over Ethernet Inline Power Pass-Through

  DCGS-2005/DCGS-2005L implementeres med et sett med to porter for pass-through av Power-over-Ethernet (PoE) mellom disse to portene. Dette er en veldig nyttig funksjon som vil gjøre det mulig å plassere og koble til en DCGS-2005/DCGS-2005L mellom en PoE-svitsj og en PoE-strømforsynt enhet, som f.eks. en PoE-kompatibel IP-telefon uten å blokkere PoE inline power fra å nå den PoE-strømforsynte enheten.

  PoE Inline power pass-through gjør det også mulig å gjenbruke en 10/100 IP-telefon i en "Gigabit til skrivebord"-tilkobling. Ellers må en dyrere IP-telefon med Gigabit-porter brukes til å oppnå end-to-end gigabit nettverkstilkobling. 

  Portspeiling

  DCGS-2005/DCGS-2005L tilbyr en unik og rimelig løsning for registrering og overvåkning av nettverkstrafikk via portspeiling. Portspeiling brukte å være en funksjon som bare fantes på dyrere administrerte svitsjer som krevde manuell portkonfigurering, men DCGS-2005/DCGS-2005L gjør det "plug and play" og problemfritt uten å gå over budsjettet.

  USB-strømforsynt

  DCGS-2005/DCGS-2005L er utviklet for å få strøm praktisk av en USB-port på en datamaskin. For brukere betyr det én mindre AC/DC-strømadapter de må bære rundt på og én mindre stikkontakt de må lete etter!

  Ta gjerne kontakt med oss for hjelp med å finne rett modell.

 • Tilbehør

  2 080 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet