Meny

Vare.nr 20101136

Lengdemåler for single- og multimode

Lengdemåling av fiber blir ikke enklere enn dette. Sett en patchkabel i den bortre enden og les av lengden direkte på displayet. B.O.L.T-instrumentet gir deg enkel og lettfattelig lengdemåling som passer både til singlemode og multimode. Ingen kronglete tolkninger av måleverdier eller komplisert bruk. Les mer

Tilgjengelighet 1 st
Levering 1-2 dager
7 040 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Det kreves vanligvis en eksklusiv OTDR for å greie lengdemåling både på singlemode og multimode fiber. B.O.L.T (Beam Optical Length Tester) benytter imidlertid en helt annen metode; tiden det tar for lyset å ferdes gjennom kabelens ender. Den måler altså ikke refleksen fra ender, sprekker eller avbrudd midt i kabelen. Derfor kan du ikke få vite avstanden til en feil i kabelen, bare den totale lengden med en nøyaktighet på 2,5 meter.

  20101136_ill.jpg

  En tidsbesparende, ukomplisert og svært rimelig måte for å måle lengde på både multimode og singlemode.

  • Inntil 25 km lengde
  • Nøyaktighet på 2,5 m
  • Oppløsning på 1 meter
  • 10 timers drift med vanlig 9V batteri

   

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 112-1142
Fiber Checker – SM og MM
1 990 NOK eks. mva
Vare.nr 20101293
Lengdemåler for kobberkabel
4 910 NOK eks. mva
Vare.nr 112-1150
Baseenhet, uten SFP-modul
1 460 NOK eks. mva
 
Det prisgunstige fire-i-ett OTDR-instrumentet inneholder også en feilsøker, effektmåler og lyskilde. Et svært kompakt multimeter for fiberinstallatøren, som ikke bare erstatter fire instrumenter, men også byr på lagring og rapportering via programvare. Solid skjerm, beskyttende veske og rask oppstart gjør dette til det perfekte verktøyet for de fleste oppgaver ute i felt.
8 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Rimelig kabeltester og feilsøker CableMaster 500 er konstruert for å teste og måle lengdene på alle vanlige lavspenningskabler som finnes i dagens nettverk, video eller telefonsystemer. Den kartlegger også plassene for kabelendene ved å sende en tone på kabelen som kan spores med en tonesporer av typen CT15, eller ved å blinke med LED-lampen på portuttaket.
3 380 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
NetXpert XG - solid allsidig verktøy for nettverksteknikere Test fra 100 M til 10 G, RJ45 eller SFP/SFP+ Oppgraderbar med lisens
33 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ferdigterminert armert utendørskabel LC-LC med trekkøye for ekstra slitasje. Et godt valg når du trenger en sterkere fiberkabel for tøffere installasjoner som at kabelen skal trekkes gjennom vegger, under gulv eller skal ligge fritt innendørs eller utendørs. Ønsket lengde kan bestilles.
3 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Robust / Solid fiberkabel med kun 7,0 mm i utvendig diameter. Breakoutdelen har en armering rundt fiberparene som gjør kablingen ekstra solid ved installering.
456 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM4 fiber er nødvendig for å oppnå makslengden 550 m for 10 Gbit Ethernet, og er også tilpasset for 40G og 100G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
78,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Singlemode fiber har en tynn sentral kjerne. På grunn av dette reduseres antallet lysrefleksjoner som skapes av lyset gjennom kjernen, noe som senker dempingen og skaper muligheten for signalet å ferdes lengre. Vanligste standarden på singlemode fiber er 9/125.
109 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et mer slitesterkt alternativ til en vanlig fiberpatchkabel. Kabelens armering består av et fleksibelt rør av rustfritt stål som er belagt med et rustfritt nett av stål. I motsetning til en vanlig fiberpatchkabel så tåler armert fiberpatchkabel mer ytre påvirking, men den beholder likevel smidigheten og ytre diameter på 3,0 mm.
236 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2-24 fiber kombinert innendørs/utendørs kabel for installasjon innendørs og utendørs. Den smidige konstruksjonen sammen med fiber gjør den enkel å avisolere og gir en problemfri forlegging/installasjon.
35,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2–4 fiber kombinert inne-/utekabel for installasjon inne og ute. Den praktiske konstruksjonen med kun 7,0 mm i utvendig diameter gjør den enkel å avisolere og praktisk å arbeide med. Et godt valg når man ønsker en «kraftigere» kabel til installasjoner der vanlig fiberpatchkabel virker for svak. Uten halogen, med flammehemmende isolasjon (HFFR).
22 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter