Meny

Vare.nr 123-0034

ZigBee-adaptere og -grensesnittomformere

XBee grensesnitt omformer brukes til å koble eksisterende utstyr til et Zigbee nettverk. Dermed trenger du ikke ta kostnader for å integrere ZigBee-teknologi på kortnivå, men kan raskt og enkelt la dine gamle enheter bil ZigBee-kompatible. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  0 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  70,70 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  175 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  XBee grensesnitt omformer brukes til å koble eksisterende utstyr til et Zigbee nettverk. Dermed trenger du ikke ta kostnader for å integrere ZigBee-teknologi på kortnivå, men kan raskt og enkelt la dine gamle enheter bil ZigBee-kompatible.

  Som artikkellisten under viser, finnes det mange adaptere for de mest vanlige grensesnittene som forekommer. I tillegg en spesiell sensor-adapter (URart.nr: 23-0034) som passer Digis sensor i Watchport-serien (art.nr: 23-006x).

  Flere år på bare tre små batterier

  En av de store fordelene med Zigbee er den strømeffektive teknologien. Enda enklere er det å bruke Digis produkter, som har plass til batterier i enheten.
  Merk at strømforsyning bestilles separat til samtlige enheter. Enten i form av en tradisjonell strømadapter eller en batteri pakke for 3 stk. N-cellebatterier.

  Adapterne her støtter bare Digis implementasjon av Zigbee, ZNet2.5, men kan også fås for 802.15.4 hvis ønskelig. Be om separat tilbud!

Alternativer for dette produktet