Meny

Vare.nr 121-1575

Profesjonell "hotspot" på 5 minutter

Nå kan nærmest hvem som helst tjene penger på Internett-tilgang eller tilby Internett som et ledd i sin markedsføring. Det krevde tidligere ekspert ferdigheter og profesjonelle installasjoner kan nå gjøres av alle, på noen minutter. Maler for betaling med kredittkort, komplett format for å selge annonseplass i påloggingsvinduet, koblinger til uavhengige godkjenningssystemer etc finnes. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
11 980 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  0 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Nå kan nærmest hvem som helst tjene penger på Internett-tilgang eller tilby Internett som et ledd i sin markedsføring. Det krevde tidligere ekspert ferdigheter og profesjonelle installasjoner kan nå gjøres av alle, på noen minutter. Alt etter egne ambisjoner kan produktets samtlige finesser hentes fram etter behov. Det meste er forberedt, maler for betaling med kredittkort, ferdige format for å selge annonseplass i påloggingsvinduet, lenker til uavhengig godkjenningssystemer osv.

  Ideell for hoteller, vandrerhjem, kafeer, terminaler, konferanserom

  Enheten godtar alle brukere automatisk, uavhengig av den gjeldende IP-konfigurasjonen av datamaskinen. Ingen nye innstillinger, ingen spesiell programvare å laste ned, bare slå på datamaskinen og logg på med navnet ditt og passord som er kjøpt fra personalet på stedet eller via Internett og kredittkort hvis tjenesten er aktivert.

  Komplett med skriver - trenger ikke engang datamaskin i nærheten!

  Med bare et knappetrykk på medfølgende skriver genererer du en konto med påloggingsinformasjon. Selvfølgelig, du kan også bruke de administrative verktøyene for fleksible priser, men du må ikke.

  Maler for annonsering

  Du kan øke inntekten ved å selge reklameplass og koble til eksterne sider fra på/utloggingssider. Du kan også la brukere få tilgang til disse sidene uten konto.

  Både kablet og trådløst

  Enheten har trådløst via 802.11n/b/g og 4stk. 10/100 LAN-porter for tilkobling av kunder via eksisterende kabel nettverk. Alt i alt gjør dette at jo mindre teknisk kyndig personale man har på stedet, desto mer overlegen blir denne løsningen.

  Finesser

  • Plug and Play -fungerer umiddelbart uansett kundens gjeldende IP innstillinger
  • Radius AAA-løsning RFC2865/2866 - Authentication, Authorization, Accounting
  • Høy sikkerhet - SSL, 802.1x, WPA/WPA2
  • Høy ytelse - 200 samtidige brukere
  • Egne annonsesider- Øk inntjeningen ved å selge annonseplasser (sponsorer)
  • Logg og overvåkning - Lett å måle lønnsomheten i små system eller rapportere fakturering til sentral server

Alternativer for dette produktet