Meny

Vare.nr 21-1578

Gjestevennlig accesspunkt - Logg inn med QR-kode!

Dt mest gjestevenlige accesspunktet hittil! La gjestene lese av QR-koden på kvitteringen med smarttelefonen så er de innlogget. Glem vanskelige passord og automatiske brukernavn og bruk den innebygde funksjonen i smarttelefonen i stedet, enklere blir det ikke. Les mer

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
1 800 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Det mest gjestfrie tilgangspunktet så langt! La gjestene lese av QR-koden på kvitteringen med smarttelefonen så er de innlogget. Glem vanskelige passord og automatiske brukernavn og bruk den innebygde funksjonen i smarttelefonen i stedet, enklere blir det ikke.

  Samtidig er den trygg både takket være den nyeste programvarebeskyttelsen med SSL, L2-isolering, VPN og ulike filter, men også fordi innloggingen er tidsbestemt. Den innloggingen som tilbys har en gyldighetsperiode som du selv bestemmer. Når tiden er utløpt, deaktiveres påloggingen. Enkel og velkommende gjestfrihet som ikke lar bakdøren stå på gløtt.

  Passer for alle resepsjoner og konferanserom!

  BYOD-trenden krever lett tilgjengelighet og kapasitet

  Med dagens BYOD-trend (Bring You Own Device) er det trådløse nettet ikke bare en ekstraservice for moro skyld og tidsfordriv, det gjør at mennesker kan jobbe sammen, effektivt. Det er helt enkelt lønnsomt å gjøre dette enklere, og vår nye hotspot-løsning gir deg både kapasitet og den enkelhet som kreves for å kunne dra nytte av våre moderne håndholdte enheter.

  Til tross for dette har de fleste en WiFi-ruter for hjemmebruk med ussel kapasitet og kranglete innlogging som dessuten gir dårlig sikkerhet og lar bakdøren stå på gløtt. Rekk opp hånden alle som har passordet på en papirlapp tapet opp på konferanserommet.

  300Mbps trådløs tilgangspunkt og komplett HotSpot i en liten termisk skriver

  Med kapasitet for 30 samtidige brukere og opptil 256 kontoer passer den perfekt inn i de fleste kontorer, restauranter, hoteller, salonger, utstillinger osv. Enheten har tre forhåndsinnstilte knapper for utskrift av påloggingsinformasjon med QR-kode og i ren tekst. Spesifikasjonene for knappene bestemmes i oppsettet.

  • Alt du trenger for enkel, effektiv og sikker trådløs tilgang for gjester
  • 300Mbps 802.11b/g/n kapasitet med 2T2R-teknologi
  • AAA-kontroll og "billing" med kredittkort støtte
  • QR-kode for helt idiotsikker innlogging
  • 4 forskjellige SSID for tilpasset gruppering og samarbeid med Internett-leverandører
  • Båndbredde styring

  Klikk her for å se videoen, og følg rådet på slutten

Alternativer for dette produktet