Meny

Vare.nr 21-1579

Gjeste-WiFi - Den beste måten å tilby trådløs tilgang

Gjeste-WiFi gir sikker trådløs tilgang helt automatisk. Trykk bare på knappen og les av din unike WPA-nøkkel på enhetens lille LCD-skjerm, og så snart du har skrevet inn nøkkelen og logget på, er du på nettet. En ideell løsning til konferanserom, skoler og andre møterom. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager

  Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Gjeste-WiFi gir sikker trådløs tilgang helt automatisk og uten innblanding fra nettverkstekniker eller at noen er til stede. Trykk bare på knappen og les av din unike WPA-nøkkel på enhetens lille LCD-skjerm, og så snart du har skrevet inn nøkkelen og logget på, er du på nettet. En ideell løsning for konferanserom, skoler og andre møterom der man tidligere enten var tvunget til å ha et helt åpent nett eller ha hjelp fra en nettverkstekniker. Hvor mange firmaer er det ikke som formidler påloggingsopplysninger på en papirlapp som dessuten sjelden endres og gjerne blir glemt igjen på et konferansebord? Gjeste-WiFi er en bedre løsning helt enkelt.

  En knapp for din unike WPA2 nøkkel

  Man har løst innloggingen på en veldig smart måte med en liten LCD-skjerm og en trykknapp på frontpanelet til enheten. Når knappen trykkes inn vises enhetens SSID (navn) og krypteringsnøkkel i noen korte sekunder, før skjermen slokkes. Et nytt knappetrykk gir ny ID og nøkkel. Hele 256 forskjellige "kontoer" kan håndteres og opptil 20 brukere kan bruke enheten samtidig.

  Egen portal for inn/utlogging hvis ønskelig

  Ved første innlogging rutes du direkte til enhetens portal. Der oppgir du ID-nummeret som vises på LCD-skjermen på enheten ved siden av WPA2-nøkkelen, og så er du ute på nettet. Portalen gir deg mulighet til å formidle informasjon/reklame til brukeren som man må passere før man er ute på nettet. Et hotell eller restaurant kan for eksempel selge reklameplass til samarbeidspartnere som en måte å skaffe seg inntekter på, selv om kundene får gratis Internett-tilgang.

  Disse egenskapene kan aktiveres eller deaktiveres ettersom du ønsker, men som standard leveres enheten med dette oppsettet og 1 times gyldighetstid på tilgangen, og deretter må brukeren fornye nøkkelen. Tiden kan selvfølgelig endres til det du måtte ønske.

  Isolering av gjestebrukere, men åpen for kolleger

  Tilgangspunktet tilbyr såkalt Layer2-isolering slik at gjester på nettet automatisk ikke kan nå andre gjester eller brukere, med andre ord et slags automatisk VLAN. Samtidig kan nettet også brukes som internt trådløst nett for de interne brukerne.

  • 300Mbps 802.11n/b/g trådløs ruter
  • 20 samtidige brukere og 256 kontoer
  • Kundetilpasset inn-/utloggingsside for markedsføring
  • Innebygd brannmur og velutviklede sikkerhetsfunksjoner: WPA2, SSL etc.

Alternativer for dette produktet