Meny

Vare.nr 121-1503

Antenner og tilbehør

Effektive antenner med høy følsomhet kreves for å nå maksimal yteevne og rekkevidde. Våre antenner er laget for profesjonell bruk både inne og ute og tåler været i mange år. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  0 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Antennene har stor betydning for rekkevidde og dekningsområde. Da våre svenske regler begrenser den maksimale sendeeffekten til 100 mW, kan man ikke bare øke sendeeffekten for å få økt rekkevidde. Effektive antenner med høy følsomhet kreves for å nå maksimal yteevne og rekkevidde. Våre antenner er laget for profesjonell bruk både inne og ute og tåler været i mange år.

  Den samme retningsbestemt antennen uansett hastighet

  Fordi måten å overføre data er det samme i 2, 11 og 54 Mbps (802.11/a/b) så lenge frekvensen er 2,4 GHz, kan du enkelt oppgradere en gammel 2 eller 11 Mbps link til 54 Mbps bare ved å bytte basestasjon, antenner beholder du. Derimot gjelder andre makslengder for full ytelse.

  Avstandsangivelsen i artikkelnavnet er omtrentlig og gjelder 11 Mbps hastighet. Som en tommelfingerregel kan du regne med dobbel avstand ved 2 Mbps og knapt halve ved 54 Mbps.

  Utskiftbare inneantenner

  Til PC Card med løs antenne kan frittstående antenner monteres. 21-1550 er en presisjonsantenne utformet for å fungere parvis og for eksempel monteres på ytterkantene av din bærbare PC. Med to antenner er risikoen mindre for radioskygge, derfor gir en slik montering bedre driftssikkerhet. Antenne 21-1552 er også lagd for samme PC Card, men fungerer alene og står støtt på egen fot. Den har 1 m lang kabel og kan derfor gis bedre plassering enn den integrerte antennen på kortet.

Alternativer for dette produktet