Meny

Vare.nr 133-4771

Rimelige og brukervennlige switcher med overspenningsvern

Den nye Webb-Smart switch-serien ECS2020 er utformet for å passe mindre bedrifter (SMB) og er en komplett løsning med enten 10 eller 28 porter, med eller uten PoE og med mulighet for å koble til fiber. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
4 570 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Den nye Webb-Smart switch-serien ECS2020 er utformet for å passe mindre bedrifter (SMB) og er en komplett løsning med enten 10 eller 28 porter, med eller uten PoE og med mulighet for å koble til fiber. ECS2020-serien arbeider ved temperatur på 0–50 C og gir også 4 KV overspenningsvern på portene, noe som hindrer uønskede transienter i å slå ut utstyret ditt. Videre har switchen system-LED som indikerer switchens status. Når switchen startes på nytt, kjører den alltid en selvsjekk og indikerer grønt ved normal status.

  Switchen er enkel å håndtere med nettgrensesnittet og gir gode administrasjonsmuligheter, noe som gjør den velegnet for deg som ønsker enkelhet, men som likevel vil ha kontroll over nettverket og portene.

  Enheten er en ren L2-switch, og hvis du er på utkikk etter en liknende web-smart switch med for eksempel routingfunksjoner (L3), så anbefaler vi varmt ECS2100-serien, som du finner på nettsiden vår (for eksempel artikkelnr. 33-1580).

  • Støtte for 2/4 integrerte Gigabit SFP-porter. I tillegg til å gi mer oppkoblingsbåndbredde, kan SFP-portene også brukes til redundante koblinger.
  • Støtter automatiske stemme-/overvåknings-VLAN, noe som gir VoIP og IP-kameraer optimal nettverkstrafikk
  • 4K overspenningsvern
  • IGMP/MLD-håndtering for Multicast-strømmer sikrer videooverføring av høy kvalitet
  • Nettgrensesnitt, SNMP v1 / v2c / v3 og Telnet-håndtering for å gi CLI-tilgang, støtter MIB
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE Standards
  802.3af/at -> 30W
  Layer (OSI)
  Layer2
  Managed
  Managed
  Form factor
  Rack
  Strömstyrka
  100 - 240 VAC
  Total amount ports *
  10
  Port rate
  10/100/1G
  PoE
  Ja
  PoE Power Budget *
  70
  Protocols
  VLAN
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet