Meny

Vare.nr 133-4770

Rimelige og brukervennlige switcher med overspenningsvern

Den nye Webb-Smart switch-serien ECS2020 er utformet for å passe mindre bedrifter (SMB) og er en komplett løsning med enten 10 eller 28 porter, med eller uten PoE og med mulighet for å koble til fiber. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 9
Levering 1-2 dager
1 560 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  SFP
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  10
  Rate
  Gigabit E
 • Produktbeskrivelse

  Den nye Webb-Smart switch-serien ECS2020 er utformet for å passe mindre bedrifter (SMB) og er en komplett løsning med enten 10 eller 28 porter, med eller uten PoE og med mulighet for å koble til fiber. ECS2020-serien arbeider ved temperatur på 0–50 C og gir også 4 KV overspenningsvern på portene, noe som hindrer uønskede transienter i å slå ut utstyret ditt. Videre har switchen system-LED som indikerer switchens status. Når switchen startes på nytt, kjører den alltid en selvsjekk og indikerer grønt ved normal status.

  Switchen er enkel å håndtere med nettgrensesnittet og gir gode administrasjonsmuligheter, noe som gjør den velegnet for deg som ønsker enkelhet, men som likevel vil ha kontroll over nettverket og portene.

  Enheten er en ren L2-switch, og hvis du er på utkikk etter en liknende web-smart switch med for eksempel routingfunksjoner (L3), så anbefaler vi varmt ECS2100-serien, som du finner på nettsiden vår (for eksempel artikkelnr. 33-1580).

  • Støtte for 2/4 integrerte Gigabit SFP-porter. I tillegg til å gi mer oppkoblingsbåndbredde, kan SFP-portene også brukes til redundante koblinger.
  • Støtter automatiske stemme-/overvåknings-VLAN, noe som gir VoIP og IP-kameraer optimal nettverkstrafikk
  • 4K overspenningsvern
  • IGMP/MLD-håndtering for Multicast-strømmer sikrer videooverføring av høy kvalitet
  • Nettgrensesnitt, SNMP v1 / v2c / v3 og Telnet-håndtering for å gi CLI-tilgang, støtter MIB

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-1580
Med ECS2100 finner du alltid en passende modell uansett nettverksstørrelse. Det brede spennet i serien gjør at du alltid finner gode alternativer for deg som har et behov for et par enkle, administrerbare porter opptil kontorbrukere.
1 540 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter