Meny

Vare.nr 133-6080

Kompakt og enkel Gigabitsvitsj med eller uten fiberport

Fra EtherWan får vi alltid overlegen kvalitet, og tross sin enkelhet er EX16900-serien intet unntak. Den smidige skrivebordsutførelsen gjør at du kan plassere den både på hyllen eller på veggen. Svitsjen passer for deg som ikke har noen spesielle administrasjonskrav, men som ønsker en driftssikker og problemfri fordeler av nettverkets tilkoblinger. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
776 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Power input
  5V/1A
  Ports
  5
  Rate
  Gigabit E
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Fra EtherWan får vi alltid overlegen kvalitet, og tross sin enkelhet er EX16900-serien intet unntak. Den smidige skrivebordsutførelsen gjør at du kan plassere den både på hyllen eller på veggen. Svitsjen passer for deg som ikke har noen spesielle administrasjonskrav, men som ønsker en driftssikker og problemfri fordeler av nettverkets tilkoblinger.

  Med en drift på maksimalt 3,5W for den mindre og 4W for den større varianten sammen med IEEE802-3az EEE (Energy Efficient Ethernet) utgjør den grunnlaget for god energieffektivitet og genererer derfor ikke spesielt mye varme og derfor er enheten uten vifte. Vi har valgt å legge opp variantene som rene kobberbaserte eller med tilkobling av en Gigabit-SFP for fiber. (Imidlertid kan svitsjen fås med fast SC- eller ST-fiberport også.)

Alternativer for dette produktet

 
ECS1020 er en switchserie i enkel utførelse for deg som ønsker problemfrie Gigabit-tilkoblinger helt ut til sluttbrukeren – i en så enkel utførelse som mulig. Switchen passer for deg som sitter med gamle 100 Mbps-switcher og ønsker å gi bedriften ny fart i nettverket. I serien kan du både velge switch med fibertilkobling eller PoE for å drive utstyr som VoIP-telefoner, tilgangspunkter eller kameraer.
1 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter