Meny

Vare.nr 133-0330

EZ Switch 10/100/1000 - PoE med overbelastningsvern

SMC EZ Switch 10/100/1000 er prisgunstige gigabit-svitsjer som er lette å installere for mindre kontorer der man ikke har behov for overvåkning og fjernstyring. Ikke noe bråk med installeringer, det er bare å koble til nettverket eller erstatte en gammel 10/100-svitsj. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
429 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Ports
  8
 • Produktbeskrivelse

  SMC EZ Switch 10/100/1000 er prisgunstige gigabit-svitsjer som er lette å installere for mindre kontorer der man ikke har behov for overvåkning og fjernstyring. Ikke noe bråk med installeringer, det er bare å koble til nettverket eller erstatte en gammel 10/100-svitsj. Du behøver ikke engang bry deg om kabelen er krysset, svitsjen konfigurerer seg selv automatisk avhengig av hva du bruker.

  PoE med overbelastningsautomatikk

  Hver port leverer opptil 30 W effekt (PoE 802.3af/at) opptil det totale belastningsbudsjettet. Hvis belastningen overskrider grenseverdien for svitsjen, er den vanlige nettverksfunksjonen likevel beskyttet mot avbrudd. Svitsjen frakobler nemlig PoE-funksjonaliteten på den overbelastede porten, men fortsetter å fungere normalt på alle andre porter. Dermed beskyttes hele installasjonen mot å rammes av avbrudd på grunn av at noen uvitende kobler til én enhet for mye.

  Vifteløs design gjør den lett å plassere på kontoret

  8- og 16-portsmodellene er ekstra strømgjerrige og utvikler derfor mindre varme, som gjør at du slipper lyden av en brummende vifte. I tillegg øker levetiden siden den ikke har noen mekaniske deler.

  802.3az reduserer energiforbruket med opptil 75 %

  Når to enheter bestykket med 802.3az kobles til hverandre skapes en intelligent overvåkning av datamengden, med det formålet å plassere sendekretsen i hvilemodus når data ikke må sendes. Kretsen for mottak er derimot alltid aktiv og klar for neste datapakke. Dette gjør at det spares så mye som 49-75 % (avhengig av modell) av energiforbruket i henhold til tester!

  Støtte for QoS-tagging til tross for at den mangler administreringsstøtte!

  Til tross for at dette er en veldig enkel svitsj uten overvåkning eller andre innstillinger, er støtte for QoS implementert i maskinvaren. Det innebærer at når svitsjen tar imot en IP-pakke med en tag i henhold til 802.1p, plasseres den i rett kø slik at sanntidsdata som tale (VoIP) og nett-TV får ønsket prioritet.

  Samtlige enheter bortsett fra 8-portsmodellen kan monteres i 19" rack, vinkelfester følger med.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 138-2000
Speed-D-klemmen, verktøyet som gjør at du slipper lange forstyrrelser og tapt inntekt. Speed-D holder hele kabelbunter på plass når du skal omgruppere i racket. Den enkle klemmen festes rundt en bunt med kabler slik at du slipper å huske hvor kabelen satt når du løsner en og en kabel.
277 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter