Meny

Vare.nr 20100221

ECS4530-54CSFP – Fordoble antall tilkoblinger med en CSFP-switch

CSFP-switchen er den perfekte løsningen for netteieren eller operatøren som ønsker å tilby flere tilkoblinger uten å bygge ut racket. Når du oppgraderer til en switchplattform i CSFP-formatet, oppfyller du ekspansjonsbehovet uten at det tar ytterligere plass, og du slipper å ta kostnader for utbygging. Du trenger bare å bytte ut en switch for å få muligheten til å koble til dobbelt så mange på kundesiden. ECS4530-54CSFP er en av de kraftigste CSFP-switchene på markedet. Les mer

Tilgjengelighet 2 st
Levering 1-2 dager
19 540 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  CSFP-switchen er den perfekte løsningen for netteieren eller operatøren som ønsker å tilby flere tilkoblinger uten å bygge ut racket. Når du oppgraderer til en switchplattform i CSFP-formatet, oppfyller du ekspansjonsbehovet uten at det tar ytterligere plass, og du slipper å ta kostnader for utbygging. Du trenger bare å bytte ut en switch for å få muligheten til å koble til dobbelt så mange på kundesiden. ECS4530-54CSFP er en av de kraftigste CSFP-switchene på markedet.

  CSFP-en – som to SFP-er i en

  CSFP-en er basert på WDM/BiDI-teknologi (Bi-Directional). Å gjennom to forskjellige bølgelengder TX/RX, sende og motta data gjennom en fiber istedenfor den tradisjonelle måten der du sender på den ene fiberen og mottar på den andre. WDM/BiDI-teknologien brukes ofte i lokale fiberintensive strukturer, som et bynett, og ble først brukt fordi det var kostbart å legge fiber. Nå er det mer praktiske grunner til at man bruker WDM/BiDi.

  Men faktumet gjenstår at det bak, uansett tradisjonelle tofibers eller singelfiber WDM/BiDI, krever den vanlige access-switchen en port per tilkobling, noe som gir en utfordring å komprimere antall porter og switcher rent fysisk. Det fine med å bruke CSFP-kompatibel switch istedenfor er at det helt enkelt gir deg mulighet til to separate kundetilkoblinger per CSFP.

  Oppgrader uten å røre kundesiden!

  Ikke alle switcher, til og med veldig få på markedet, støtter CSFP-er, men med ECS4530-54CSFP fra Edge-Core klarer du dette problemfritt. Hvis du også allerede har en Gigabit Ethernet WDM/BiDI-struktur, er det enda enklere for deg å bare bytte ut dine gamle access-switcher med denne og bare kjøpe nye CSFP-er til switchen. Den vanligvis svært krevende og utilgjengelige kundesiden, trenger du altså ikke å røre i dette tilfellet.

  Flere fordeler blir at du kan stable færre switcher på hverandre og halvere antall innkjøp av switcher og tilhørende SFP-er. Kostnader til drift, varmeutveksling og kjøling er derfor også positive aspekter man får på kjøpet. Det fører til en godt investert og motivert portkostnad. Ta kontakt for ditt prosjekt, så hjelper vi deg gjerne.

  • 22 x CSFP gir deg mulighet til 44 tilkoblinger
  • Komboporter gir deg ytterligere to CSFP eller fire RJ45
  • 4 stk. 10Gigabit SFP+-porter
  • 2 stk. 20G QSFP+-porter
  • 1 stk. consoleport
  • 3 stk. vifter
  • 1 høydeenhet (1U)
  • L2+/Lite L3
  • Dual Core ARMv7 Cortex-A9 CPU 2GHz
  • 44 x 22 x 4,4 cm /3 kg
  • 256 Gbps switchkapasitet / 190,48 Mpps

 • Tilbehør

  362 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  362 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  772 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 133-3968
  882 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  CSFP/SFP+/QSFP+
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2+
  Management
  Managed
  Mount
  Rack
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  34
  Rate
  40G
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
ECS1020 er en switchserie i enkel utførelse for deg som ønsker problemfrie Gigabit-tilkoblinger helt ut til sluttbrukeren – i en så enkel utførelse som mulig. Switchen passer for deg som sitter med gamle 100 Mbps-switcher og ønsker å gi bedriften ny fart i nettverket. I serien kan du både velge switch med fibertilkobling eller PoE for å drive utstyr som VoIP-telefoner, tilgangspunkter eller kameraer.
1 890 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Edge-Core ECS4120-serien er en serie Gigabit access-svitsjer med 10G opplenkeporter som passer netteiere som ISP-er (Internet service providers), MSO-er (Multiple system operators) eller i et tradisjonelt bedriftsnettverk perfekt. Svitsjen lar deg distribuere rask og flaskehals-fri tilkoblinger ved hjelp av avanserte OAM og IPV6 egenskaper helt til sluttabonnenten. Alle svitsjer har plass til 4stk 10Gigabit SFP+ opplenkporter.
10 650 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-1730
24xSFP, 2x10G XFP, 2x10G eksp modul for SFP+
38 940 NOK eks. mva
Vare.nr 133-0792
20x10/100/1000TX + 4xCombo, 10G stackbar L3 svitsj
16 370 NOK eks. mva