Meny

Vare.nr 33-1785

ECS4510-12PD, PoE PD/PSE Svitsj

Utsiden avslører ikke mye av den veldig spesielle konfigurasjonen, men ved en nærmere titt ser man at den tilbyr strømforsyning i en unik blanding av 48 V DC, PoE (PSE) og PoE (PD) som gjør den spesielt effektiv i bredbåndsmiljøer. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
 • Teknisk specifikasjon

  Rate
  Gigabit E
  Interface
  SFP
  PoE
  Ja
  Power input
  AC
  Ports
  10
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Utsiden avslører ikke mye av den veldig spesielle konfigurasjonen, men ved en nærmere titt ser man at den tilbyr strømforsyning i en unik blanding av 48 V DC, PoE (PSE) og PoE (PD) som gjør den spesielt effektiv i bredbåndsmiljøer. Den kan enten strømforsynes helt via PoE eller selv strømforsyne etterliggende utstyr, og da via DC 48 V-matingen.

  Snu om på forsyningskjeden og rasjonaliser bort matingen ute i gaten

  Gjennom å la CPE-ene ute i leilighetene strømforsyne den nærmeste noden slipper netteieren å skaffe strømforsyning til svitsjen, som ofte er den dyreste delen av installasjonen. Gjennom at svitsjen kan ta imot PoE-mating på åtte porter får man dessuten mangedoblet redundans med tanke på strømforsyningen.

  Svitsjen har totalt tolv porter hvorav ti er Gigabit kobber RJ45 og to er SFP-plasser for fibertilkobling. Av kobberportene er 1-8 PoE-PD (kan strømforsyne svitsjen). Av de gjenværende to er nummer ti PoE-PSE (kan strømforsyne etterliggende utstyr) og den siste er en vanlig Gigabit-port.

  • 12x10/100/1000 Mbps
  • 8xPoE-PD, 1xPoE-PSE, 2xSFP
  • DC 48 V

Alternativer for dette produktet