Meny

Vare.nr 33-1580

ECS2100 Webbsmart-svitsj med/uten PoE, 10-52 porter, 1G/10G

Med ECS2100 finner du alltid en passende modell uansett nettverksstørrelse. Det brede spennet i serien gjør at du alltid finner gode alternativer for deg som har et behov for et par enkle, administrerbare porter opptil kontorbrukere. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
1 440 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  Gigabit E
  Interface
  SFP
  PoE
  Ports
  10
 • Produktbeskrivelse

  Med ECS2100 finner du alltid en passende modell uansett nettverksstørrelse. Det brede spennet i serien gjør at du alltid finner gode alternativer for deg som har et behov for et par enkle, administrerbare porter opptil kontorbrukere. Svitsjen finnes fra skrivebord-størrelsen til 19” montering når alle varianter slippes på markedet. Merk at selv den lille skrivebordssvitsjen også finnes i PoE-utførelse og da med et budsjett på 65W/125W gir deg gode muligheter til å plassere på skrivebord, vegg eller hylle for mindre PoE-bruk.

  Du kan også kjøpe et ekstern kabinett for sentralisert strømforsyning. Kabinettet tar 3x460W

  Siden overgangen fra 100Mb/fast Ethernet til Gigabit Ethernet i segmentet SMB (små og mellomstore bedrifter) øker eksplosivt har du et kjempebra alternativ. Hver svitsjmodell har gjennomgående minst Gigabit på hver port. Helheten i serien gjør at du kan bygge nettverket konsekvent med noen eller flere av svitsjene og samtidig få en plattform som er basert på ukompliserte websmart-innstillinger.

  Hvis vi ser på forbedringene fra forgjengeren ECS2000 så har Edge-Core økt mengden SDRAM konsekvent på hver modell, plassert en console-port, en CLI og mulighet for privat MIB. Dette gir bedre administrasjon enn en tradisjonell webadministrert svitsj og derav navnet websmart pro.

  • Dual Firmware/Configuration gir høyere driftssikkerhet og redundans
  • Støtter L3 statisk ruting som gjrø at du kan gruppere ulike deler av nettverket
  • PoE timeren gjør at du skjematisk kan stille inn når og hvor mye du vil bruke til ulike typer utstyr som kameraer og telefoni
  • IGMP-snooping / MLD-snooping gjør at du kan få orden på dine multicast-strømmer i nettverket
  • Støtter 802.3az og Green Ethernet som gjør at svitsjen oppdager og reduserer strømforbruket når trafikktettheten er lav på porten
  • Diganostik-LED - Hver gang svitsjen starter opp, så går den gjennom status med en selvtest. Når LED lyser grønt betyr det at svitsjen er klar og fungerende

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 33-4770
Den nye Webb-Smart switch-serien ECS2020 er utformet for å passe mindre bedrifter (SMB) og er en komplett løsning med enten 10 eller 28 porter, med eller uten PoE og med mulighet for å koble til fiber.
1 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 04-4060
Nå slipper du kabelrot i dataskapet. PATCHBOX er et patentert koblingspanel med fjærende kabelkassetter som gir maksimalt tids- og plasseffektiv installasjon. Når kabler og kabelholdere bygges sammen i en og samme enhet, slipper du å bruke verdifull plass i skapet til kabelholdere. Kjøp den ferdig, eller lag din egen konfigurasjon. Med PATCHBOX har du alltid riktig kabellengde, og du slipper å ha et lager med mange forskjellige faste lengder for å få en pen installasjon. I tillegg kan du gjøre jobben inntil åtte ganger raskere, og det blir også rent og ryddig uten at du må rydde plastposer og annet avfall fra hver enkelt kabel.
309 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 38-1011
Endelig slipper du verktøy, blodhvite og sprukne negler når du monterer paneler og rackutstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass.
466 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter