Meny

Vare.nr 20113967

4-porters PoE-switch med 90 W per port

En Gigabit-switch med 4 stk. Power over Ethernet RJ-45-porter som leverer 90 W per port, og en delt Gb RJ-45 og gB SFP-kommunikasjonsport for fiberoptikk. Den oppfyller standarden IEEE 802.3af/at/bt. De fire POE++-portene kan levere opptil 90 W effekt per port med et totalt PoE-budsjett på 360 W. Kjøp egnet SFP-modul, som du ser forslag til på høyre side av produktkortet, og velg deretter MSA-standardkonfigurasjonen for denne enheten. Les mer

Tilgjengelighet webshop 4 st
Levering 1-2 dager
2 150 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Hvilket POE-budsjett du trenger, avhenger av flere faktorer, inkludert antall POE-enheter som er koblet til nettverket, den totale strømmen som kreves av hver enhet, og typen POE-svitsj som brukes. En POE-svitsj med høyere kapasitet kan for eksempel levere mer strøm til enhetene og ha et større POE-budsjett.

  Å ha et stort nok POE-budsjett er viktig for å sikre at POE-enheter som overvåkingskameraer, VoIP-telefoner og trådløse tilgangspunkter fungerer som de skal. Hvis POE-budsjettet ikke er stort nok, kan enhetene få for lite strøm og slutte å fungere.

  For å beregne POE-budsjettet må man vite strømforbruket til hver enhet og antall enheter som er koblet til POE-svitsjen. Det er også viktig å velge en POE-svitsj med høy kapasitet for å dekke behovene til POE-enhetene dine.

  Switchen støtter Q-PoE-teknologien (Quick PoE), som muliggjør PoE-strømforsyning umiddelbart etter at switchen starter uten å vente på kontroll av switchsystemets programvare, samt P-PoE-teknologien (Perpetual PoE), som muliggjør avbruddsfri PoE-strømforsyning når switchen starter på nytt og nullstiller nettverket.

  Switchen har to arbeidsmoduser via DIP-switch: Default og CCTV. I CCTV-modus økes overføringsavstanden opptil 250 m, men hastigheten begrenses til 10 Mbps, som kan brukes i stor utstrekning i videoovervåking, nettverksprosjekter og lignende.

  IEEE 802.3bt er en standard for strømforsyning over Ethernet (PoE), som er utviklet av Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE). Den er en forbedring av eldre versjoner av PoE-standarden og gjør det mulig å levere høyere strøm til enheter som er koblet til en Ethernet-nettverkskabel. IEEE 802.3bt er spesialutformet for å forsyne høystrømsenheter som for eksempel IP-kameraer, trådløse tilgangspunkter og overvåkningskameraer som har høyere effektbehov.

  FUNKSJONER

  • 4 x 10/100/1000Base-T RJ-45 (Auto MDI/MDIX) PoE++-porter
  • 1 x 10/100/1000Base-T RJ-45-port (Auto MDI/MDIX)
  • 1 x 1000Base-X SFP-port
  • IEEE 802.3af/at/bt
  • Innebygd nettdel
  • Maksimalt 90W for hver port, maksimalt 360W for hele switchen
  • Q-PoE-teknologien (Quick PoE),
  • P-PoE (Perpetual PoE)
  • DIP-switch smart modus

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE Standards
  802.3af/at/bt-> 90W
  Managed
  Unmanaged
  Form factor
  Desktop
  Total amount ports *
  6
  Port rate
  10/100/1G
  Uplink Port Rate
  1G
  PoE
  Ja
  PoE Power Budget *
  360
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber.
355 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
1000Base-SX gjelder kun for multimode-fiber, og avstanden avhenger av hvilken fibertype som brukes. 220 m med 62,5/125 (OM1), 550 m med standard 50/125 (OM2) men helt opp til, og over 1 km med laseroptimalisert OM3 eller OM4. Disse SFP har DDMI, altså diagnosefunksjon.
225 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BiDi som i bidirectional/dobbeltrettet og WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler det seg cirka 40THz (40000 GHz) optisk båndbredde i det “lavdempede” spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
306 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BiDi som i bidirectional/dobbeltrettet og WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler det seg cirka 40 tHZ (40 000 GHz) optisk båndbredde i det «lavdempende» spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
440 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Singlemode fiber har en liten sentral kjerne som gjør at kun en lysmodus om gangen får plass i kjernen. På grunn av dette reduseres antallet lysrefleksjoner som skapes av lyset gjennom kjernen, noe som senker dempingen og skaper muligheten for signalet å ferdes lengre. Vanligste standarden på singlemode fiber er 9/125.
114 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM3 kreves for å nå makslengden 300 meter på 10 Gbit og er også tilpasset for 40 G og 100 G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
91,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Klassisk jordet greinkontakt for kontorbruk. Forgreningen har skråstilte kontakter, slik at vinklede kabler ikke dekker tilstøtende kontakter. Med andre ord kan du bruke alle kontaktene uavhengig av kabeltype.
119 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
75,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
469 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En Line Interactive UPS, som ligger mellom en enklere Standby UPS og en mer avansert Online UPS. En god løsning for å beskytte personlige datamaskiner mot forskjellige strømproblemer.
1 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Lad mobiltelefoner og nettbrett mens du surfer på Internett. Det finnes tre forskjellige varianter, med rett eller vinklet USB-C-kontakt samt med høyere utgående PoE-effekt. Disse 10/100 Mbps-nettverksadapterne leverer både strøm- og nettverkstilkobling til USB-C-enheter i nettverk som har Power over Ethernet via PoE-standarden IEEE802.3at eller lavere
689 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter